MENÜ

Galatasaray'a yıldız orta saha! 6 milyon Euro'luk teklif

Galatasaray'da orta saha transferi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Fred, Ndombele ve Paredes isimleri konuşulurken Sarı-Kırmızılı takım sürpriz bir orta saha için resmi teklifte bulundu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Okan Buruk bu bölge için önemli bir transfer listesini yönetime sunmuştu. İşte transferle ilgili tüm detaylar...

Galatasaray'a yıldız orta saha! 6 milyon Euro'luk teklif

Galatasaray'da transfer hareketliliği sürüyor. Halil Dervişoğlu, Bakambu, Angelino, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi ile kadrosunu Galatasaray son olarak kaleci Günay Güvenç'i kadrosuna katmıştı. Sarı-Kırmızılı takımda orta saha transferi için ise süprpriz bir isim gündeme geldi. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; sarı-kırmızılı yönetim, daha önce anlaşmaya vardığı Gaziantep FK'nın kalecisi Günay Güvenç ile dün Rams Park'ta 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. 32 yaşındaki kalecinin transferinin Zalgiris'le oynanacak maçın ardından açıklanması bekleniyor. Batuhan Şen de Gaziantep FK'ya kiralandı.

DURSUN ÖZBEK'TEN ALİ KOÇ'A SERT YANIT!

RAMOS YALANLANDI

Galatasaray'ın Sergio Ramos'la ilgilendiği yönündeki iddiaları değerlendiren Yakup Çınar, "Ramos, Galatasaray'ın gündeminde mi, Nelsson giderse Ramos transfer edilecek mi? Öncelikle şunu söyleyeyim; Nelsson transferinden bağımsız olarak Galatasaray, yabancı ve tecrübeli, Şampiyonlar Ligi'nde savunmayı garanti altına alabilecek bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Ancak bu isim Ramos değil. Galatasaray kaynakları, Galatasaray yöneticileri kesinlikle bu ismi yalanlıyor. Ramos 37 yaşında, iki yıllık sözleşme istiyor. Ayrıca Inter Miami de ciddi şekilde ilgileniyor. Messi'nin takımına transfer olma ihtimali yüksek." dedi.

Haberin Devamı

NELSSON GELİŞMESİ

Galatasaray'ın stoper transferinde yaşanan son gelişmeler hakkında konuşan Yakup Çınar, "Nelsson'un 25 milyon euroluk serbest kalma maddesi var. Şu ana kadar bu rakama yaklaşan kulüp olmadı. Nelsson ayrılmaya sıcak bakıyordu ancak teklifler Galatasaray'ı tatmin etmediği için transfere izin çıkmadı. Masadaki en ciddi teklif, Tottenham'ın yaptığı teklifti." ifadelerini kullandı.

GÖZLER 8 NUMARADA

Kadrosunu dünya yıldızlarıyla güçlendirmeye devam eden Galatasaray, 8 numaraya da büyük bir isim transfer etmeye kararlı. Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir devam eden Fred temaslarının ardından, listenin tepesindeki diğer oyuncular için de girişimlerini hızlandırdı.

3 DEV ADAY VARDI

Kulübe yakın kaynaklara göre Galatasaray, kısa süre içerisinde Ndombele, Paredes veya Fred’den birini renklerine bağlamaya kararlı. Sarı-Kırmızılı yönetim, hem bu üç oyuncuyla hem de kulüpleriyle pazarlıklara devam ediyor. Maliyet ve performans açısından en uygun olan orta sahanın, vakit kaybetmeden İstanbul’a getirilmesi planlanıyor.

YENİ ADAY ORTAYA ÇIKTI

Yakup Çınar'ın haberine göre; Galatasaray'ın bu bölge için düşündüğü bir diğer isim ise Atletico Madrid forması giyen 28 yaşındaki orta sahaya Saul Niguez. İspanyol futbolcu için Sarı-Kırmızılı takım oyuncunun kulübüne 6 milyon Euro'luk teklif yaptı. İspanyol kulübü ile pazarlıklar devam ediyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Galatasaraya yıldız orta saha 6 milyon Euroluk teklif

YORUM YAZ