MENÜ

Galatasaray'a yeni sol bek! 19'luk yıldız sürprizi

Devre arası transfer döneminde çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ilk hedef sol bek transferi. Uğur Çiftçi ile ve Güray Vural ile yapılan görüşmelerden sonuç çıkmazken gündeme bu kez sürpriz bir aday geldi. Teknik Direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Galatasaray transfer komitesi sol bek transferi için girişimlerini sürdürüyor...

Galatasaray'a yeni sol bek! 19'luk yıldız sürprizi

Galatasaray'da transfer gündeminin bir numaralı maddesi sol bek transferi. Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Galatasaray transfer komitesi çalışmalarını sürdürüyor. Uğur Çiftçi ve Güray Vural gibi isimlerle görüşmelerini sürdüren Sarı-Kırmızılı takımın gündemine sürpriz bir isim geldi. İşte Galatasaray'ın sol bek transferiyle ilgili son gelişmeler...

Haberin Devamı

İKİ YILDIZDAN BİRİ GELECEK

UĞUR ÇİFTÇİ OLMAMIŞTI!

Patrick van Aanholt'un performansının yetersiz oluşu, Emre Taşdemir ile Kazımcan Karataş'ın da sakatlık sorunları nedeniyle sol bek arayan Aslan ilk olarak Uğur Çiftçi'yi gündemine almıştı. Patrick van Aanholt'un performansının yetersiz oluşu, Emre Taşdemir ile Kazımcan Karataş'ın da sakatlık sorunları nedeniyle sol bek arayan Aslan ilk olarak Uğur Çiftçi'yi gündemine almıştı. Fakat Emre Taşdemir'in, Yiğidolar'a gitmek istememesi sonrasında planlar suya düşmüş, transfer askıya alınmıştı.

Galatasaraya yeni sol bek 19luk yıldız sürprizi

GÜRAL VURAL DA ADAY

Cim Bom'da bu kez de Güray Vural ismi ön plana çıkmış ve Antalyaspor'un 34 yaşındaki sol beki için temaslar başlamıştı. Tecrübeli oyuncunun 6 aylığına sol bek sorununu çözebileceği öngörülüyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar'ın ilk hedefi Uğur Çiftçi, olmazsa plasesinin Güray olduğu da biliniyor.

Haberin Devamı

AANHOLT KASIMPAŞA'YA GİDİYOR

Galatasaray Yönetimi, Kasımpaşa'nın son teklifini geri çeviren Patrick van Aanholt'la bir ayrılık görüşmesi daha yapacak. Senelik 2 milyon Euro kazanan ve gitmek için parasının kalan bölümünü de talep eden Hollandalı'dan alacaklarından feragat etmesi istenecek. İstanbul'dan ayrılmak istemeyen Aanholt ile Kasımpaşa arasında görüşmeler devam ediyor.

Galatasaraya yeni sol bek 19luk yıldız sürprizi

KAZIMCAN KARATAŞ DÖNDÜ!

Galatasaray'da son oynanan Alanyaspor ve Antalyaspor maçlarında sol bek olarak Emre Taşdemir görev almıştı. Okan kritik Fenerbahçe derbisinde ise Dubois'e şans vermişti. Sarı-Kırmızılı takımda sakatlığı tamamen geçen Kazımcan Karataş takımla çalışmalara başlamıştı. Genç oyuncunun Giresunspor deplasmanında süre alması bekleniyor.

GALATASARAY'A SÜRPRİZ SOL BEK

Galatasaray Molde forması giyen 19 yaşındaki Norveçli sol bek Mathias Fjörtoft'ü kadrosuna katmak istiyor. Bu sezon genç yıldız adayınının maçlarını yerinden takip eden Sarı-Kırmızılı takım bu transferi 21 yaş altı yabancı kontenjanından gerçekleştirmek istiyor. Molde ve oyuncunun menajeri Jim Solbakken ile görüşmelerini devam ettiriyor.

Galatasaraya yeni sol bek 19luk yıldız sürprizi

3 MİLYON EURO BONSERVİS

Bir dönem Galatasaray formas giyen Linnes'in takım arkadaşı olan 19 yaşındaki sol bek için kulübü Molde 3 milyon Euro bonservis talep ediyor. Devre arası olmasa bile Sarı-Kırmızılı takım bu transferi sezon sonunda gerçekleştirmek istiyor. Mathias Fjörtoft'ü Galatasaray dışında bir çok Avrupa kulübü de takipte.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIMDA OYNUYOR

Molde alt yapısında futbola başlayan Mathias Fjörtoft Lövik Norveç U17 ve U19 takımlarında forma giydi. Geçen sezon Norveç Ligi'nde şampiyon olan Fjörtoft 13 maçta forma giymişti. Genç oyuncu bu sezon ise 6 karşılaşmada süre aldı. 600 bin Euro piyasa değeri olan 1.83 boyundaki oyuncu ayrıca stoper olarak da görev yapabiliyor. Fjörtoft'un kulübü Molde ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUM YAZ