MENÜ

Galatasaray'a Türkiye'nin gönlünden geçen kura

Galatasaray belki de tüm Türkiye’nin gönlünden geçen kurayı çekti. Lokomotiv Moskova, Porto ve Schalke peş peşe sıralandığında televizyon başındaki herkes ‘D Grubu gelsin’ diye haykırıyordu; öyle de oldu. Macera 18-19 Eylül haftası başlıyor...

Galatasaray'a Türkiye'nin gönlünden geçen kura

3 yıllık aradan sonra Şampiyonlar Ligi sahnesine dönen Galatasaray’ın rakipleri, dün akşam Monaco’da çekilen kurayla belli oldu: Lokomotiv Moskova (Rusya), Porto (Portekiz), Schalke (Almanya)...

Haberin Devamı

Kuraya 4. torbadan dahil olan Galatasaray’ı çok zorlu rakipler bekliyordu. Dolayısıyla ilk 3 takımlar çekilip, sıra 4. torbaya geldiğinde neredeyse tüm Türkiye gözüne D Grubu’nu kestirmişti. Kaka Galatasaray’ı, Forlan da D Grubu’nu seçtiğinde büyük bir sevinç yaşandı, Aslan tam da dişine göre bir eşleşmeyle karşılaştı.

Açılış ve kapanış İstanbul’da

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın macerası 18-19 Eylül haftasında başlayacak. İlk rakip, Türk Telekom Stadı’nda Lokomotiv Moskova olacak.

Sarı-Kırmızılı ekibin fikstüründeki önemli bir avantaj da, son maçın Porto ile İstanbul’da oynanacak olması.

Galatasaray 21 oyuncuyla

Sarı-Kırmızılı ekip, UEFA’nın Finansal Fair Play yaptırımı nedeniyle bu sezonki Şampiyonlar Ligi kadrosuna sadece 21 oyuncu bildirebilecek. Diğer kulüpler ise UEFA listesine 25 oyuncu ekleyecek.

YORUM YAZ