MENÜ

Galatasaray’a transferde müjdeli haber! Resmen açıklandı…

Şampiyonlar Ligi kadrosu kurmak isteyen Galatasaray, transferde büyük oynuyor. Hep yıldız isimlere giden Cim Bom’a müjdeli bir haber geldi. Okan Buruk’un kadrosunda görmek istediği yıldız futbolcu da flaş bir gelişme yaşandı ve bu durum resmen açıklandı.

Galatasaray’a transferde müjdeli haber! Resmen açıklandı…

Süper Lig'de 2022-2023 sezonu şampiyonu Sarı-Kırmızılılar yeni sezonda çıtayı bir üste koydu. Ligde şampiyon unvanını korumayı hedefleyen Cim Bom, Avrupa'da ise gidebildiği yere kadar gitmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda da ilk hedef kadroyu güçlendirmek...

Haberin Devamı

Sezon bitti, kalite düştü

Ancak sezonun sona ermesiyle birlikte kadro kalitesi zayıfladı. PSG'den sezon başında kiralanan ve taraftarın sevgilisi olan Mauro Icardi, Fransız ekibine, Milot Rashica da Norwich City'e döndü. Bafetimbi Gomis'le de sözleşme yenilemeyerek yollarını ayıran Aslan'da Mostafa Mohamed sürprizi de yaşandı. Nantes, Mısırlı yıldızın 5.75 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullandı.

Galatasaray’a transferde müjdeli haber Resmen açıklandı…

İlk hedef Icardi'yle yeniden buluşmak

Icardi, Gomis ve Mohamed'in ayrılıkları sonrasında elinde forvet kalmayan Sarı-Kırmızılılar'da ilk hedef elbette Icardi'yle yeniden buluşmak. Arjantinli süperstar için tüm şartlar zorlanıyor. Ancak en az iki forvetle kadrosunu güçlendirmek isteyen Cim Bom diğer isimler üzerinden de çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı

ADNAN POLAT AÇIKLADI!

Sol bekte Kazımcan kaldı

Diğer taraftan da Aslan orta saha ve sol bek mevkiileri için çaba harcıyor. Sol bekte Emre Taşdemir’le vedalaşan ve Sam Adekugbe’nin satın alma opsiyonunu kullanmayacak olan Galatasaray’da bu bölgede sadece son haftalardaki çıkışıyla göze giren Kazımcan Karataş kalmıştı.

Galatasaray’a transferde müjdeli haber Resmen açıklandı…

Borna Sosa listede

Ancak Avrupa’da başarı isteyen teknik direktör Okan Buruk savunmanın soluna net bir isim istiyor. Bu doğrultuda da Cim Bom’un operasyonları devam ediyor. En ciddi adaylardan biri olarak da Stuttgart forması giyen Borna Sosa dikkat çekiyor.

Paredes-Torreira tandemi

Sarı-Kırmızılı ekip, Şampiyonlar Ligi özelinde hareketli, dinamik ve yetenekli bir orta saha kurgusu planlıyor. Bu doğrultuda hem defansif hem de ofansif açıdan donanımlı olan ve oyunun iki yönünü de iyi oynayan bir isme imza attırmayı hedefleyen Aslan, Leandro Paredes’i, Torreira’yla tandem yapmayı amaçlıyor.

Galatasaray’a transferde müjdeli haber Resmen açıklandı…

Müjdeli haber geldi

Bu doğrultuda Arjantinli oyuncu için bir süredir temas halinde olan Galatasaray’a müjdeli haber geldi. Juventus, Paredes’in kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle takımdan ayrıldığını açıkladı. PSG’ye dönen 28 yaşındaki futbolcu için Juve’nin aradan çıkmasıyla Aslan’ın eli güçlendi.

Galatasaray’a transferde müjdeli haber Resmen açıklandı…

Görüşmeler somutlanacak

Fransız ekibiyle de sadece 1 yıl sözleşmesi kalan yıldız oyuncunun yeni bir macera için Türkiye’ye sıcak baktığı bilinirken önümüzdeki günlerde görüşmelerin daha da somutlaşması bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasaray’a transferde müjdeli haber Resmen açıklandı…

YORUM YAZ