Galatasaray'a transferde müjdeli haber! Rangers, Hagi’yi gözden çıkardı

Gelecek sezon transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray'a müjdeli haber geldi. Bir dönem sarı-kırmızılı ekip ile anılan Rumen efsane Gheorghe Hagi’nin oğlu Ianis Hagi, Rangers’la ayrılık noktasına geldi...

Galatasaray'a transferde müjdeli haber! Rangers, Hagi’yi gözden çıkardı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, yaz transfer sezonu için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekibin bir dönem lisesinde olan Gheorghe Hagi’nin oğlu Ianis Hagi, Rangers’la ayrılık noktasına geldi kaydedildi.

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

Sezonu İspanya temsilcisi Alaves'te kiralık olarak geçiren Ianis Hagi, bu sezon toplam 27 maça çıktı. Rumen futbolcu söz konusu müsabakalarda 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Galatasaraya transferde müjdeli haber Rangers, Hagi’yi gözden çıkardı

HAGI'DEN GALATASARAY SÖZLERİ

Galatasaray’ın efsane ismi Gheorghe Hagi, oğlu Ianis’i de Sarı-Kırmızılı formayla görmek istediğini söylemişti. Hagi, "Galatasaray’da oynadığım için gururluyum. Ümit ediyorum ki, oğlum da bir gün Galatasaray forması giyer." ifadelerini kullanmıştı.

GÖZDEN ÇIKARILDI

Sezonu Alaves formasıyla İspanya’da kiralık olarak geçiren 25 yaşındaki 10 numara, La Liga’da beklentilerin altında kaldı. İskoçya’ya geri dönmeye hazırlanan Hagi’nin, kulübü tarafından bu kez de satış listesine konulduğu açıklandı.

Haberin Devamı

GALATASARAY İDDİASI

Türkiye’de doğan ve Türk vatandaşlığı da bulunan genç yeteneğin transferi için Galatasaray’ın yeniden devreye girebileceği iddia ediliyor.

Galatasaraya transferde müjdeli haber Rangers, Hagi’yi gözden çıkardı

Galatasaray'da Erden Timur ile Okan Buruk'tan mesaj: Bayrakları hazırlayın!
YORUM YAZ