MENÜ

Galatasaray'a transfer müjdesi; Bayern Münih'ten ayrılıyor...

Bayern Münih'in 2. takımında forma giyen ve ismi Galatasaray'la anılan Yusuf Kabadayı ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Gurbetçi oyuncunun sözleşmesindeki özel maddeyi kullanmaya ve takımdan ayrılmaya hazır olduğu iddia edildi.

Galatasaray'a transfer müjdesi; Bayern Münih'ten ayrılıyor...

Bayern Münih altyapısından yetişen Yusuf Kabadayı, Şubat 2022'de profesyonel sözleşmeye imza attı. Alman kulübünden yapılan açıklamada, 10 yıldır altyapıda bulunan 18 yaşındaki Kabadayı'nın gelecekte de Bayern Münih forması giyeceği belirtildi. Genç futbolcu, 8 yaş altı takımından beri Bavyera kulübünde oynadığını belirterek, "Başka bir kulüpte oynamayı düşünemiyorum. Bana duyulan güven için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Kendisini geliştirmek için çalışmaya devam edeceğini aktaran Kabadayı, Bayern Münih takımıyla Allianz Arena'da oynamayı hayal ettiğini dile getirirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

TAKIMDAN AYRILMAYA HAZIRLANIYOR

Büyük umutlarla profesyonel sözleşmeye imza atmasının ardından A takım düzeyinde henüz forma giyemeyen Yusuf'un Bayern'den ayrılmaya hazırladığı iddia edildi. Bild; kendi yaş kategorisinin en önemli yetenekleri arasında gösterilen ve forma şansı bulamamasından rahatsız olan gurbetçi oyuncunun takımdan ayrılmaya hazırlandığını duyurdu.

Galatasaraya transfer müjdesi; Bayern Münihten ayrılıyor...

SÖZLEŞMESİNDE ÖZEL BİR MADDE VAR

Bu sezon Bayern Münih'in 2. takımında 21 resmi maçta 9 gol, 1 asistle oynayan ve Alman devinin gelecek planları arasında yer alan Yusuf'un sözleşmesinde özel bir madde olduğu aktarıldı. Habere göre; Bayern ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Yusuf'un profesyonel takımda en az 3 maça çıkmaması halinde çıkış maddesi bulunuyor.

Haberin Devamı

FORMA ŞANSI BULAMAMAKTAN RAHATSIZ

A takım düzeyinde forma giymek isteyen ve sadece antrenmanlara çıkan, kadroya dahil edilmeyen 19 yaşındaki kanat oyuncusunun bu durumun devam etmesi durumunda söz konusu çıkış maddesini kullanarak Alman devine veda edebileceği ifade ediliyor.

Galatasaraya transfer müjdesi; Bayern Münihten ayrılıyor...

GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDE

Sezon başı yaptığı flaş hamlelere devre arasında da devam eden Galataray, kış transfer döneminde dikkat çekici bir hamle yaptı. Roma'nın yıldızı Nicolo Zaniolo'yu 15 milyon Euro'ya kadrosuna katan Cim Bom, Kaan Ayhan'ı satın alma opsiyonuyla kiralarken Sam Adekugbe'yi Hatayspor'dan kiraladı. Sarı Kırmızılılar'ın Yusuf için de Bayern Münih'e teklif yaptığı ancak Alman devinden ret yanıtı aldığı iddia ediliyordu. Gurbetçi oyuncunun Bayern'den ayrılması halinde Galatasaray'ın yeniden devreye girebileceği belirtiliyor.

GÜNCEL DEĞERİ 400 BİN EURO

2 Şubat'ta Almanya'nın Münih şehrinde dünyaya gelen Yusuf Kabadayı, 8 yaşında altyapısına girdiği Bayern'de 18 yaşında profesyonel oldu. Tüm yaş gruplarında forma giyen, bu sezon Bayern II'de toplam 21 maçta 9 gol, 1 asistle oynayan Yusuf'un güncel piyasa değeri 400 bin Euro.

Galatasaraya transfer müjdesi; Bayern Münihten ayrılıyor...

U15-U16'DA TÜRKİYE, U18-U19 ALMANYA

Kanatların yanı sıra forvet olarak da görev alabilen 19 yaşındaki oyuncu, Türkiye U15 ve U16 takımlarında oynamasının ardından tercihini Almanya'dan yana kullandı. Almanya U18 ve 19 takımlarında oynayan 1.86 boyundaki oyuncu, A Milli Takım tercihini ise henüz yapmadı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaraya transfer müjdesi; Bayern Münihten ayrılıyor...

YORUM YAZ