MENÜ

Galatasaray'a Suudi Arabistan engeli! Planlar değişecek

Devlet desteğini arkasına alan Suudi Arabistan kulüplerinin yıldız futbolculara astronomik teklifleri, Galatasaray’ı endişelendirdi. Son olarak Al Taawon’un Icardi’ye yıllık 20 milyon euro önerdiği iddiası, Cim-Bom’un transfer stratejisini değiştirecek.

Galatasaray'a Suudi Arabistan engeli! Planlar değişecek

Galatasaray’ın bu seneki en büyük rakibi Suudiler olarak görünüyor. Suudi Arabistan’da Ronaldo sonrası futbola harcanan çılgın paralar, sarı-kırmızılıların transfer politikasını da etkileyecek. Geçen yaz transferde Avrupa’nın elit kulüpleriyle yarışan Aslan için bu yaz rakip, ağırlıklı olarak Suudi kulüpleri olacak. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

DEPLASMAN FORMASI SATIŞA ÇIKTI

Galatasaray'ın 2023-24 sezonunda giyeceği deplasman forması satışa sunuldu. Geçtiğimiz günlerde iç saha formasını tanıtan Galatasaray'ın 2023-2024 sezonu deplasman formaları da satışa sunuldu. Beyaz renkteki formanın taraftar versiyonu 1450 TL, maç forması versiyonu ise 3500 TL'ye piyasaya sunuldu.

Galatasaraya Suudi Arabistan engeli Planlar değişecek

ASLAN'IN RAKİBİ HULL

Galatasaray, Avusturya kampı öncesinde Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City ile bir hazırlık maçı yapacak. 8-18 Temmuz arasında Avusturya'da kampa girecek olan Galatasaray, yolculuk öncesinde İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile hazırlık maçı oynayacak. 27 Haziran'da Florya'da toplanarak topbaşı yapmayı planlayan Cim Bom, Hull City ile 5 Temmuz'da karşı karşıya gelecek. Aslan ayrıca Avusturya kampında da 2 hazırlık maçı oynamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Galatasaraya Suudi Arabistan engeli Planlar değişecek

DİVAN KURULUNDA MANGAL KEYFİ

Galatasaray'ın haziran ayındaki Divan Kurulu toplantısı, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenecek. Toplantı sonrası şampiyonluk kupasıyla piknik ve mangal partisi düzenlenecek. Süper Lig'deki şampiyonluk sonrasında Galatasaray'ın haziran ayındaki Divan Kurulu toplantısı, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne alındı. Üyeler yarın saat 11.30'da Florya Basketbol Salonu'nda başlayacak toplantının ardından, şampiyonluk kupasıyla beraber piknik ve mangal partisine katılacak. Başkan Dursun Özbek de Divan üyelerine bir konuşma yapacak.

Galatasaraya Suudi Arabistan engeli Planlar değişecek

PLANLAR DEĞİŞİYOR

Son olarak Mauro Icardi’ye Suudi Arabistan Kulübü Al Taawon’un yıllık 20 milyon euro teklif ettiği iddiaları sarı-kırmızılıları endişelendirdi. Bir diğer Suudi ekibi Al Hilal’in de, yine Arjantinli futbolcuyla ilgilendiği iddia ediliyordu.

Icardi dışında, Galatasaray’ın gündemine gelen Di Maria ve Kante gibi isimlerin de yine Suudi pazarında tercih edilmesi yine planları etkileyecek gibi görünüyor. Suudi takımlarının, devletinin desteğiyle astronomik paralar harcaması, Avrupa futbolunda da denklemi değiştirecek. Galatasaray dengeleri alt üst eden bu gelişmeye karşın alternatif planlarını hazırladı.

Haberin Devamı

Galatasaraya Suudi Arabistan engeli Planlar değişecek

Her yıl şampiyon olan takımın bayrağının 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asılması geleneği bu yıl da devam etti. Sarı-kırmızılıların “23. şampiyonluk bayrağı” köprünün korkuluklarında yerini aldı.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaraya Suudi Arabistan engeli Planlar değişecek

YORUM YAZ