MENÜ

Galatasaray'a sürpriz teklif: Görüşmeler başladı

Takıma katılacak yeni isimler üzerinde yoğun bir çaba çalışma yürüten Galatasaray'a sürpriz bir teklif geldi. Görüşmelerin başladığı duyuruldu. İşte detaylar...

Galatasaray'a sürpriz teklif: Görüşmeler başladı

2022/2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon hem bu başarısını devam ettirmek hem de Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için güçlü bir kadro kurmanın planlamasını yapıyor.

Haberin Devamı

Sarı - kırmızılılar bir yandan gelecek oyuncular için görüşmeler yürütürken diğer yandan da takımdan ayrılacak isimlerle ilgili çalışmalar yapıyor.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

ERDEN TİMUR'DAN ICARDI VE BAKAMBU AÇIKLAMASI

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, bugün gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının basın töreninde auro Icardi ile ilgili gelen soruya; "Icardi'nin eşiyle ilgili bir sağlık problemi var. Az kaldı, birkaç test var. Ondan sonra gelecekler." yanıtını verdi.

Timur, sarı kırmızılılarla adı anılan Cedric Bakambu hakkında da konuştu.

Bakambu için bir şey diyebilmem mümkün değil. İlk olarak boş olan yerleri dolduracağız. Transfer rakamları Suudi Arabistan etkisiyle arttı. Sabırlı olmalıyız. Hiç görüşmediğimiz oyuncular var bize yazılan. Ertesi gün de transfer olan. Çok belli ederek yapıyorlar, yapmasınlar.

HOLLANDALILAR TALİP OLDU

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur bugün yaptığı açıklamada takımdan sekiz oyuncuya teklif olduğunu ifade etmişti.

GALATASARAY'A PAREDES ŞOKU

Hollanda'dan Voetbal International'da yer alan habere göre, Hollanda Eredivisie ekiplerinden NEC Nijmegen, Galatasaray'da forma giyen Danimarkalı stoper Mathias Ross için sarı - kırmızılılarla görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

Galatasaraya sürpriz teklif: Görüşmeler başladı

Hollanda ekibi 22 yaşındaki oyuncuyu ya kiralayak ya da satın alacak. Galatasaray'ın Eylül 2022'de Aalborg'dan 1.75 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı genç oyuncu için kiralama teklifini kabul etmesi bekleniyor.

Galatasaraya sürpriz teklif: Görüşmeler başladı

YORUM YAZ