MENÜ

Galatasaray'a sürpriz sol bek! Dünya devinden gelecek...

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray özellikle yabancı bir sol beki kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Kırmızılı takım Leipzig'in İspanyol oyuncusu Angelino'ya talip olmuştu. Yıldız sol bek transferinin gerçekleşmemesi durumunda sürpriz bir sol bek transferi gerçekleştirecek.

Galatasaray'a sürpriz sol bek! Dünya devinden gelecek...

Galatasaray'da transfer komitesi son sürat transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı takım özellikle sol bek transferi için gaza basmış durumda. Bu bölge için görüşülen isimlerin arasına sürpriz bir isim daha dahil oldu. İşte Galatasaray'ın sol bek transferi konusunda gündeme aldığı son isim. Transfer haberinin detayları ve gelişmeler...

Haberin Devamı

ALEX SANDRO İDDİASI!

Galatasaray'ın, Juventus'un sol beki Alex Sandro'yu gündemine aldığı iddia edilmişti. Sarı kırmızılılar, Brezilyalı oyuncunun kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kalması nedeniyle bu transferde avantajlı konumda bulunuyor. Brezilyalı oyuncunun yıllık 3 milyon Euro'luk maliyeti transferi önündeki en büyük engel!

Galatasaraya sürpriz sol bek Dünya devinden gelecek...

GUERREIRO İSMİ DE İDDİA EDİLMİŞTİ!

Adekugbe ile yola devam etmeyecek olan Galatasaray'ın Dortmund'tan ayrılan Raphael Guerreiro ile ilgilendiği iddia edilmişti. Borussia Dortmund'la olan sözleşmesi sona eren ve takımdan gözyaşlarıyla ayrılan Portekizli oyuncu için resmi temasların kurudulduğu belirtilmişti. Ancak Galatasaray, Raphael Guerreiro ile sol kanadını birkaç yıl garantiye almak isterken sarı-kırmızılılar bu transferde yalnız değil. Borussia Dortmund'tan yılda 3,5 milyon Euro kazanan Portekizli futbolcu, son sözleşmelerinden birini yapacağı için yüksek bir gelir beklentisine sahip olduğu da gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Galatasaraya sürpriz sol bek Dünya devinden gelecek...

BİR SOL BEK DE ALMANYA'DAN!

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın İngiliz kaynaklardan edindiği bilgiye göre Galatasaray geçen sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak geçiren Leipzig'in 26 yaşındaki İspanyol sol beki Angelino ile ilgileniyor. Bu sezon Bundesliga'da 33 maçta forma giyen ve 9 asiste imza atan Angelino için Sarı-Kırmızılı takımın Alman kulübü ile yakın zamanda görüşmelere başlaması bekleniyor.

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU AÇIKLANDI!

KİRALIK SATIN ALMA OPSİYONLU

Galatasaray Angelino transferini kiralık satın alma opsiyonuyla gerçekleştirmek istiyor. Sarı-Kırmızılı takımın transfer komitesi bu transfer için en az 5 milyon Euro'yu gözder çıkarmış durumdu.

Galatasaraya sürpriz sol bek Dünya devinden gelecek...

LIVERPOOL'DAN SÜRPRİZ SOL BEK!

Son olarak Galatasaray'da sol bek için Liverpool forması giyen Konstantinos Tsimikas gündeme geldi. Sarı-kırmızılı takım Leipzig'in İspanyol sol beki ile Angelino için girişimlerini sürdürüyor. Angelino transferi gerçekleşmezse Galatasaray 27 yaşındaki Yunan sol bek Tsimikas'ı kiralayacak.

SON ADAY TSIMIKAS

Defans hattı için de yıldız isimlerle ilgilenen Galatasaray Liverpool'dan 27 yaşındaki sol bek Konstantinos Tsimikas'ı gündeme aldı. Bu sezon Liverpool formasıyla 28 maça çıkan Yunan oyuncu gol atamazken 6 asist yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaraya sürpriz sol bek Dünya devinden gelecek...

Kariyerine AS Neapolis Thessaloniki'de başlayan Tsimikas daha sonra 2014'te yıldızının parladığı Olympiakos'a transfer oldu. Kiralık olarak Esbjerg ve Willem II formaları da giyen Yunan sol bek 2020'de 13 milyon Euro bedelle Liverpool yolunu tuttu. Daha çok Robertson'un arkasında bekleyen oyuncu rotasyon açısından Liverpool'un önemli isimlerinden.

Galatasaraya sürpriz sol bek Dünya devinden gelecek...

Şu ana kadar kariyerinde 256 maça çıkan Konstantinos Tsimikas 14 gol atarken 31 asist yaptı ve Liverpool ile birer kez İngiltere Lig Kupası, İngiltere Kupası ve İngiltere Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Yakup Çınar

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ