MENÜ

Galatasaray'a sürpriz golcü! Eski kulübüne geri dönüyor

Hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Bu sezon da şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı kırmızılılar, transfer çalışmalarına da şimdiden başladı. Icardi'nin alternatifi olarak alınan Cedric Bakambu'dan beklediği verimi alamayan Cimbom, yeni bir transfer için harekete geçti. Galatasaray, daha önce de sarı kırmızılı formayı giyen eski golcüsünü transfer etmek için düğmeye bastı.

Galatasaray'a sürpriz golcü! Eski kulübüne geri dönüyor

Transfer döneminde kadrosunu yıldız futbolcularla güçlendiren Galatasaray, forvet hattında ise aradığını bulamadı. İcardi'nin yedeği olan Bakambu'nun istenilen performansa bir türlü ulaşamaması Okan Buruk'u yeni alternatiflere yöneltti.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Cedric Bakambu, gösterdiği performansla isteneni veremedi. Forma şansı bulmakta zorlanan Kongolu golcünün ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı iddia edildi. İtalyan basını da geçtiğimiz günlerde Bakambu'nun forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğunu ve takımdan ayrılmak istediğini yazmıştı. Galatasaray'ın ara transfer döneminde 32 yaşındaki forvetle yollarını ayırması bekleniyor.

BAKAMBU 9 MAÇA ÇIKTI

Cedric Bakambu bu sezon Galatasaray formasıyla 9 maça çıktı. Tecrübeli santrfor, skor katkısı üretemedi. Bakambu'nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. Kongolu futbolcunun güncel piyasa değeri ise 3.4 milyon Euro.

Haberin Devamı

Galatasaraya sürpriz golcü Eski kulübüne geri dönüyor

G.SARAY'DAN ERENCAN HAMLESİ

Galatasaray, kendi altyapısında yetişen Erencan Yardımcı'yı yeniden kadrosuna katmak için harekete geçti. Kiralık oynadığı Pendikspor'da kendisini bulan genç golcü son 6 maçta 7 gol attı. Sadece Fenerbahçe'yi boş geçen Erencan, San Marino ile oynanan U-21 milli maçında ise hat-trick yaptı.

Galatasaraya sürpriz golcü Eski kulübüne geri dönüyor

 DEVRE ARASINDA...

Okan Buruk'un, Eyüpspor'un oyuncusu olmasına rağmen Galatasaray'ın elinde satın alma maddesi bulunan 21 yaşırdaki forveti devre arasında isteyebileceği konuşuluyor.

Bu sezon 9 resmi karşılaşmada oynayan Erencan Yardımcı 9 maçta 3 gol atmayı başardı.

Galatasaraya sürpriz golcü Eski kulübüne geri dönüyor

Galatasaraya sürpriz golcü Eski kulübüne geri dönüyor

YORUM YAZ