MENÜ

Galatasaray’a sol bek transferinde iki dev rakip!

Sarı-Kırmızılılar, 21 yaşındaki yeteneği gözüne kestirirken, İtalyan devi Milan’ın da devrede olduğu ancak, “Bekleyin, transferi sezon sonu yapalım” dediği öğrenildi. İşte detaylar…

Galatasaray’a sol bek transferinde iki dev rakip!

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray’ın gündemine yeni bir isim daha eklendi. Ancak sarı-kırmızılı kulübün bu transferde iki dev rakibi var. Aslan, 21 yaşındaki sol beki kadrosuna katmak için bu iki kulüple yarışacak.

Haberin Devamı

HERKESİN AKLINI ALDI!

Belçika operasyonu başladı!

Sol bek transferi ile birlikte orta saha için de arayışını sürdüren Galatasaray bir başka sürpriz ismi daha gündemine aldı. Fransız basınında yer alan habere göre sarı-kırmızılı kulüp, Club Brugge forması giyen Raphael Onyedika için teklifte bulundu. 22 yaşındaki orta sahanın peşinde birçok kulübün olduğu bildirilirken, teklifin detayları da belli oldu.

Galatasaray’a sol bek transferinde iki dev rakip

12 milyon euroluk opsiyon

Galatasaray'ın, Nijeryalı futbolcu için 3 milyon euro değerinde kiralama bedeli önerdiği iddia edildi. Ayrıca yapılacak sözleşmede 12 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesinin yer alacağı da gelen bilgiler arasında. Haberde, Club Brugge'ün Afrika Uluslar Kupası'na gidecek Raphael Onyedika'nın takımdan ayrılmasına şu an için sıcak bakmadığı da belirtildi. Bu sezon Belçika devinde 32 maçta forma giyen Onyedika, 1 gol atıp 1 de asist yaptı.

Haberin Devamı

Vanderlan savaşında rakip Milan ve Rennes!

Galatasaray, aradığı sol beki ise Brezilya’da buldu. Sarı-Kırmızılı kulübün, Palmeiras forması giyen 21 yaşındaki Vanderlan’la ilgilendiği ortaya çıktı. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre Galatasaray, genç Sambacı’nın transferinde Milan ve Rennes ile yarış halinde. Ancak 3 kulüp arasındaki rekabetle ilgili önemli detaylar söz konusu. Bunlardan biri, Milan’ın Brezilyalı futbolcuya, “Bizden haber bekleyin, kimseyle anlaşmayın, transferin sezon sonu yapalım” demesi. İtalyan kulübü, hem ara transfer bütçesi hem de AB kotasıyla ilgili yaşadığı problemden dolayı oyuncuyu yaz döneminde Avrupa’ya getirmek istiyor.

Galatasaray’a sol bek transferinde iki dev rakip

Aslan bir adım önde

Galatasaray cephesi ise Angelino için ayrılan 6.5 milyon Euro’luk bütçenin bir kısmını bu transfere ayırarak ve operasyonu bu ay içinde tamamlama planıyla bir adım önde görünüyor. Sarı-Kırmızılılar, Avrupa kupalarında oynatma vaadiyle genç yeteneği ikna etmeye çalışıyor. Rennes de bu transferle çok yakından ilgileniyor. Fransız kulübünün birkaç gün içerisinde Palmeiras’a resmi teklif götüreceği belirtildi. Cim Bom’un da hiç vakit kaybetmeden Brezilya kulübüyle masaya oturacağı, haberin detayları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray’a sol bek transferinde iki dev rakip

YORUM YAZ