MENÜ

Galatasaray'a şok haber! Listenin zirvesindeki iki yıldız...

Transferin şampiyon takımı Sarı-Kırmızılı ekipte mesai devam ediyor. Transfer penceresi kapansa da Aslan sezon sonu için yoğun mesai harcıyor. Ancak Galatasaray iki şok birden yaşadı. İşte detaylar...

Galatasaray'a şok haber! Listenin zirvesindeki iki yıldız...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında avantaj kazanan Galatasaray, önümüzdeki sezonun kadrosu adına da çalışmalarını sürdürüyor. Sezon başında Lucas Torreira, Dries Mertens, Juan Mata ve Mauro Icardi gibi yıldızları renklerine bağlayarak gövde gösterisi yapan Sarı-Kırmızılı ekip devre arasında da Nicolo Zaniolo ve Kaan Ayhan hamleleriyle adeta şovu sürdürdü.

Haberin Devamı

Patrick van Aanholt'u da PSV'ye gönderen Cim Bom sol bekteki boşluğu destek transferi kapsamında Hatayspor'dan Sam Adekugbe'yle doldurmuştu.

Galatasaraya şok haber Listenin zirvesindeki iki yıldız...

Fırsatı kaçırmak istemiyorlar

Sarı-Kırmızılılarda şüphesiz durumu en çok merak edilen isim takımın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi... Fransız basınından müthiş iddia... Geçtiğimiz günlerde gazete manşetlerinde yer alan haberlere göre PSG, Icardi ile yolları kesin olarak ayırmaya karar verdi.

Teknik direktör Galtier de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Icardi yeni sezon planlarımız arasında yer almıyor" açıklamasını yapmıştı. Gazeteler, Fransız devinin Arjantinli yıldız için 10 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiğini ileri sürdü. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Galatasaray Yönetimi vakit kaybetmeden harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar, Icardi'nin bonservisini daha da düşük bir bedelle kulübe kazandırmanın hesapları içinde.

Haberin Devamı

Galatasaraya şok haber Listenin zirvesindeki iki yıldız...

PSG'ye dönüş ihtimali

İtalyan basınından Calcionow, Mauro Icardi konusunda dikkat çekecek bir iddia ortaya attı. Arjantinli golcünün Juventus'un yeni sezon için belirlediği transfer hedefleri arasında yer aldığı aktarıldı. İtalyan devi, bu transferi takas formülü ile sonuçlandırmak istiyor.

La Gazzetta dello Sport'a göre son Roma maçında oyuna girdikten 40 saniye sonra kırmızı kart gören Moise Kean'in Juventus'ta kalma ihtimali bulunmuyor. İtalyan devi, Calcionow'ın haberine göre Kean'i eski takımı PSG'ye önererek Icardi transferini bitirmeyi hedefliyor.

Galatasaraya şok haber Listenin zirvesindeki iki yıldız...

Gözler PSG ve Icardi'de...

PSG'nin Moise Kean'in yeniden kadroya katılmasına nasıl yaklaşacağının transfer adına belirleyici olabileceği ifade edilmekte. Ayrıca bu noktada Mauro Icardi'nin kararı da önem taşıyor. Arjantinli yıldızın Galatasaray'da mutlu olması Sarı-Kırmızılıların elini güçlendirse de Juventus gibi bir ekiple İtalya Serie A'ya dönme ihtimaline de sıcak bakabileceği aktarılmakta.

Galatasaraya şok haber Listenin zirvesindeki iki yıldız...

Devler talip oldu

Aslan yeni sezon için de transfer mesaisina tam gaz devam ediyor. Tam da Galatasaray'ın sezon sonu için transfer görüşmelerine başladığı dönemde Liverpool'dan ayrılacağı kesinleşen Roberto Firmino, devleri peşine taktı.

Haberin Devamı

Türkiye'den Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmak istediği 31 yaşındaki Brezilyalı yıldızla, Barcelona ve Inter'in temasa geçtiği ortaya çıktı. Sambacı'nın menacerlik şirketiyle masaya oturan iki dev kulüp de Firmino'nun transferini bir an önce bitirmeyi ve resmen açıklamayı hedefliyor. Ada basınında yer alan haberlere göre, Barcelona ile Inter'in devreye girmesiyle, Galatasaray'ın bu transferdeki şansı oldukça azalmış durumda. Sarı-Kırmızılılar ise süreci yakından takip ediyor. Firmino'yu ikna için Brezilyalı efsane Taffarel'in devrede olduğu belirtiliyor.

Galatasaraya şok haber Listenin zirvesindeki iki yıldız...

Erden Timur'la yemek yediler

Galatasaray'ın yaz döneminde bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlamak istediği Angel Di Mario için Juventus'tan flaş hamle... Arjantinli yıldız, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada İtalyan kulübünde bir kriz olduğunu ve istediği teklifi alamadığını açıklamıştı.

Erden Timur'un Torino'da bizzat yemek yediği 35 yaşındaki yıldız, bu görüşme sonrası Avrupa'da kalmak istediğini de net şekilde dile getirdi. Ancak Juve bu süreçte boş durmadı ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arjantinli için bir teklif paketi hazırladı. Kulüp direktörü Francesco Calvo, "Di Maria bir lider. Onu kesinlikle kadromuzda tutmak istiyoruz. Yeni sözleşme için görüşmelere başladık. Kendimize güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ