MENÜ

Galatasaray'a Sergio Oliveira'dan kötü haber

Sergio Oliveira’nın bugün çekilen MR’ında sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık tespit edilmiş olup tedavisine başlandığı açıklandı.

Galatasaray'a Sergio Oliveira'dan kötü haber

Galatasaray önceki gün antrenmanda sakatlanan Sergio Oliveira'nın sakatlık durumuyla alakalı açıklama yaptı.

Haberin Devamı

GALATASARAY AÇIKLAMA YAPTI

Futbolcumuz Sergio Oliveira’nın bugün Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde çekilen MR’ında sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.

Sergio Oliveira'nın Gil Vicente'ye Attığı Serbest Vuruşu

İlgili Haberler

Portekizli futbolcunun 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Oliveira, Dünya Kupası nedeniyle verilen aranın ardından Galatasaray'ın ilk gün yapılan antrenmanında girdiği ikili mücadele sonrası sakatlık yaşamıştı.

Haberin Devamı

Galatasaraya Sergio Oliveiradan kötü haber

INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Sergio Oliveira antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası Instagram hesabından açıklama yapmıştı. Portekizli yıldız "Rutin çalışmamıza döndük. 1 ay içinde hazır hale geleceği" ifadelerini kullanmıştı.

30 yaşındaki Portekizli yıldız bu sezon 14 maçta 1 gol, 4 asistlik performans sergilemişti.

Galatasaraya Sergio Oliveiradan kötü haber

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ!

Bugün MR çektim sağ ayak bileğinin yan bağlarında yırtık tespit edildi. Profesyonel bir sporcu olarak her zaman yaralanma riskine maruz kaldığımızı biliyorum, ancak iyileşme için önemli olan zihinsel gücümüzü korumak ve daha güçlü dönmeye odaklanmaktır. İyileşmeye çoktan başladım ve yakında savaşa tekrar katılmak için geri döneceğim. Tüm destek mesajlarınız için teşekkür ederim. Bu evreyi aşmam için bana teşvik ve iyi enerji veriyorlar.

YORUM YAZ