MENÜ

Galatasaray'a Sacha Boey müjdesi!

Süper Lig devi Galatasaray, devre arası başında Bayern Münih'e satışını gerçekleştirdiği Sacha Boey'den gelen erken parayla futbolcuların primleri ve maaşlarını kapattı.

Galatasaray'a Sacha Boey müjdesi!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da, Sacha Boey'in satışından gelen 30 milyon Euro kasayı rahatlattı. Cim Bom, erken gelen parayla kadroda bulunan futbolcuların maaşlarını öderken alacakları olan primleri de hesaplarına yatırdığı açıklandı.

Haberin Devamı

15 gün önce verildi

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray Yönetimi'nin futbolcuların alacaklarını sıfırladığı ve maaşları 15 gün önceden yatırdığı öne sürüldü.

Maaş ve primler yattı

Transferden önce takım içi huzuru düşünen sarı-kırmızılı yönetim, mart ayının ortasında futbol takımının alacaklarını sıfırladı. Futbolcuların mart ayı maaşları 15 gün önceden verildi, sözleşmelerde Icardi ve Torreira gibi yıldızlara yazılan imaj hakları ödendi, 35 milyon TL'yi bulan birikmiş galibiyet primleri hesaplara yatırıldı.

Şampiyonluğun şifresini Florya'da huzuru sağlamak olarak gören başkan Dursun Özbek ve Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, kalan iki ayda sarı-kırmızılı takımın ödemelerini aksatmayacak.

ANCAK TEKLİF GELİRSE...

YORUM YAZ