MENÜ

Galatasaray'a Raphael Guerreiro transferinde İspanyol devi rakip oldu

Borussia Dortmund ile yollarını ayıran ve Galatasaray'ın transfer listesine giren Portekizli yıldız Raphael Guerreiro için İspanyol devi devreye girdi. İşte detaylar...

Galatasaray'a Raphael Guerreiro transferinde İspanyol devi rakip oldu

Bu sezon şampiyonluğun en büyük favorisi olan Galatasaray, gelecek sezon için kaliteli oyuncuları kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Sarı-Kırmızılıların ekip, son hafta sahasında şampiyonluk hasretine son veremeyen Borussia Dortmund’un yıldız futbolcusunu kadrosuna katmak istediği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Portekiz basını O Jogo'da yer alan habere göre; Galatasaray, Borussia Dortmund forması giyen Raphael Guerreiro'yu kadrosuna katmak istiyor. Haberin detayında sol bek sıkıntısı çeken sarı kırmızılı takımın, Portekizli oyuncu ile görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

Galatasaraya Raphael Guerreiro transferinde İspanyol devi rakip oldu

SON RAKİP ATLETICO MADRID

Borussia Dortmund'un yıldız futbolcusu Raphael Guerreiro'ya Galatasaray'ın yanı sıra İtalyan devi Milan ile Premier Lig ekibi Newcastle'ın da ilgi duyduğu ifade edilmişti. Son olarak İtalyan Gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Atletico Madrid'de yıldız oyuncu için devreye girdi.

Portekizli sol beki transfer etmek isteyen Galatasaray, oyuncuyu kadroya katmak için Avrupa'nın devleriyle yarışacak.

Galatasaraya Raphael Guerreiro transferinde İspanyol devi rakip oldu

YORUM YAZ