MENÜ

Galatasaray'a Porto'dan Brezilyalı sol bek! İlk temas kuruldu...

Savunmanın soluna takviye yapmak isteyen Galatasaray'da yeni bir isim ön plana çıktı. Portekiz basınında yer alan haberlere göre Aslan, Porto'nun yıldızını takibe aldı. Sarı-Kırmızılılar'ın, sezon sonunda Brezilyalı futbolcuya teklif götüreceği iddia edildi.

Galatasaray'a Porto'dan Brezilyalı sol bek! İlk temas kuruldu...

Sezon başında yıldızlarla dolu bir kadro kuran Galatasaray'ın, bu yıl en çok problem yaşadığı mevkilerden biri sol bek oldu. Yaz transfer döneminde takıma katılan Leo Dubois, asıl mevkisi sağ bek olmasına rağmen Sacha Boey'in müthiş performansı yüzünden sezon genelinde sol bekte şans buldu. Emre Taşdemir, yetersiz performansı ile vasatı aşamazken, Kazımcan Karataş da henüz beklenen seviyeye gelemedi. Devre arasında takıma katılan Sam Adekugbe ise yetersiz performans gösteren isimlerden bir diğeri oldu. Sezon sonunda sol beke takviye yapmayı planlayan Aslan'da gündeme flaş bir isim geldi. İşte Galatasaray'da yaşanan son dakika gelişmeleri...

Haberin Devamı

CİM BOM İSTANBULSPOR'U ICARDI İLE GEÇTİ

Süper Lig'de en kritik haftalara girilirken, devlerin kâbusu İstanbulspor’a konuk olan Galatasaray, Icardi’nin 45+11’deki penaltısıyla kilidi açtı. Zaniolo atılınca son çeyrekte sıkıntılı anlar yaşamasına rağmen Sarı Kırmızılılar, 89’da yine Icardi’yle farkı açıp 3 puanı aldı. Aslan, artık Sivas ve Ankaragücü sınavlarını da kazanırsa rakiplerin ne yaptığına bakmadan bakmadan 37. haftadaki haftadaki Fenerbahçe derbisine şampiyon çıkacak.

Galatasaraya Portodan Brezilyalı sol bek İlk temas kuruldu...

OKAN BURUK’TAN TEK DEĞİŞİKLİK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Başakşehir’i 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ilk 11’inde tek değişiklik yaptı.
Aslan'ın İstanbulspor’a konuk olduğu karşılaşmada Buruk, sarı kart cezalısı Sacha Boey’un yerine Dubois’yı ilk 11’de görevlendirdi.  

Haberin Devamı

SAHNE MAURO ICARDI'NİN!

DUBOIS 6 HAFTA SONRA ILK 11’DE

Sarı-Kırmızılı ekibin Fransız sağ beki Leo Dubois, 6 haftalık aranın ardından ilk 11’deki yerine döndü. Galatasaray’ın İstanbul’a konuk olduğu karşılaşmada Boey’un sarı kart cezası nedeniyle sağ bekte Dubois görev yaptı. Fransız savunmacı, son olarak 26. haftada deplasmanda 2-1 kaybedilen Konyaspor mücadelesinde ilk 11’de görev almıştı. 

Galatasaraya Portodan Brezilyalı sol bek İlk temas kuruldu...

NELSSON KORKUTTU

İstanbulspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmada yürekleri ağza getiren bir an yaşandı. Ev sahibinden Emeka Eze ile Aslan'ın yıldız savunmacısı Victor Nelsson, kafa kafaya çarpıştı. Pozisyonun ardından Nelsson'un kafasına bandaj yapılırken, yaklaşık 7 dakikalık bir duraklamanın ardından oyun başladı.

Galatasaraya Portodan Brezilyalı sol bek İlk temas kuruldu...

BEKLENTİ EN AZ 25 MİLYON EURO

Bu arada adı Sevilla ile anılan Nelsson için yeni bir iddia ortaya atıldı. Danimarkalı futbolcu için Sevilla daha önce 13 milyon Euro önerirken, şimdi ise İtalya'dan Atalanta'nın 15 milyon Euro'luk bir teklif ile Cim Bom'un kapısını çalacağı belirtildi. Ancak Galatasaray Yönetimi'nin, 24 yaşındaki stoperi serbest kalma bedeli olan 25 milyon Euro'dan daha aşağı bir rakama satmayacağı bildirildi.

OKAN BURUK: KONTROL TAMAMEN BİZDEYDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımını şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıran İstanbulspor galibiyeti sonrası çok mutluydu. Sevincini tribünlere giderek taraftarla paylaşan başarılı çalıştırıcı, elde ettikleri 3 puanla ilgili olarak şunları söyledi: "Maçın kontrolü bizdeydi. Konsantreydik, iyi savunma yaptık. Son haftaların formda takımı İstanbulspor'a karşı pozisyon vermeden maçı bitirdik. İstanbulspor'u ve Fatih hocayı kutlarım. Ligde iyi işler yapıyorlar. Tehlikeli bir takım."

Haberin Devamı

Galatasaraya Portodan Brezilyalı sol bek İlk temas kuruldu...

'HEPİMİZ ONU ALKIŞLADIK'

"Savunma hattımız iki maçtır çok iyi oynadı. Nelsson da çok iyiydi. Kafasına aldığı darbeden etkilenmedi. 2. golden önce çok iyi bir müdahalesi vardı. Hepimiz onu alkışladık. Taraftar da maçtan sonra ilk onu tribüne çağırdı. Devrede çıkardığımız Oliveira çok önemli bir oyuncu. Hücumda etkili oluyor. 1-0 olmasıyla, Midtsjö'nün dinamizminden yararlanmak istedik. Taktiksel değişiklik yaptık."

EYÜPSPOR TOPARLANAMIYOR

'ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÇOK ÖNEMLİ MAÇ'

"Şampiyonluğa maç maç gidiyoruz. Fenerbahçe'nin maçını oynamasını bekleyeceğiz. Sivasspor, Ankaragücü ve Fenerbahçe ile bitiriyoruz. Tüm maçları kazanarak bitirmek istiyoruz. En kısa zamanda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Cumartesi şampiyonluk yolunda çok önemli bir maç olacak."

Haberin Devamı

Galatasaraya Portodan Brezilyalı sol bek İlk temas kuruldu...

SOL BEKTE ROTA PORTEKİZ

Maç fazlasıyla en yakın rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'la arasındaki puan farkını 8'e çıkaran Cim Bom, bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi. Sol bek için çalışmalarını sürdüren Sarı Kırmızılılar, rotayı Portekiz'e çevirdi.

Galatasaraya Portodan Brezilyalı sol bek İlk temas kuruldu...

HEDEF WENDELL, İLK TEMAS KURULDU

Portekiz basınında yer alan haberlere göre Cim Bom, Porto forması giyen Wendell'i gözünü kestirdi. 2021'de 4.3 milyon Euro karşılığında Leverkusen'den takıma katılan Brezilyalı futbolcunun kontratı, 2025'te sona erecek. Bu doğrultuda 29 yaşındaki oyuncu ile menajerler aracılığıyla temas kurulduğu öne sürüldü.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaraya Portodan Brezilyalı sol bek İlk temas kuruldu...

YORUM YAZ