MENÜ

Galatasaray'a piyango! Avrupa'dan reddedilemeyecek transfer teklifi!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş'a konuk olan Galatasaray, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 3-1 mağlup ayrılmıştı. Bu skorla beraber 70 puanda kalan sarı-kırmızılı ekip kritik zirve yarışında yara almıştı. Bu sezon birçok futbolcusunun yıldızını parlatan sarı-kırmızılı ekibe Avrupa devinden reddedemeyeceği bir teklif geldi.

Galatasaray'a piyango! Avrupa'dan reddedilemeyecek transfer teklifi!

Süper Lig'de zirvede bulunan Galatasaray, son iki haftada sahasında Karagümrük'le berabere kalmış, Beşiktaş'a ise deplasmanda 3-1 mağlup olarak 5 puan kaybetmişti. Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız futbolcusuna Avrupa'nın dev bir kulübünden reddedilemeyecek bir teklif geldiği öğrenildi. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

 ASLAN ARADIĞI ORTA SAHAYI BULDU

G.Saraylı yetkililer yeni bir transfer için hafta sonu Fransa'ya çıkarma yaptı. Toulouse'un Nantes'ı yenip kazandığı Fransa Kupası'nı tribünden takip eden Ayhan Akman-Cenk Ergün ikilisi, kiralık oyuncuları Mohamed'le birlikte Branco Van Den Boomen'i izledi. Toulouse ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Hollandalı orta saha oyuncusu, finalde yaptığı asistle tam not aldı. Sergio Oliveira'ya alternatif arayışında olan sarı-kırmızılılar, bonservisi elinde olacak Boomen için şartlarını zorlayacak.

Galatasaraya piyango Avrupadan reddedilemeyecek transfer teklifi

DURSUN ÖZBEK'TEN GOMIS CEVABI

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, sezon sonunda kupayı kaldıran tarafın kendileri olacağını söyledi. Bir etkinliğe katılan Özbek, "Bizim tereddütümüz hiç yok. Tamamen şampiyon olma odaklı çalışıyoruz" diyerek Beşiktaş maçı sonrasındaki moral bozukluğunu atlattıklarını vurgularken şu ifadelerle camiasına mesaj verdi: Mücadele ettiğimiz rakiplerimiz bir koalisyon halinde. G.Saray'a çelme takmak için uğraş veriyorlar. Normal aile içinde bir problem yaşayabiliyoruz. Gomis'in bir maçta sakatlığı vardı, çıkmadı. Rakiplerimiz hemen olayı köpürttü. Gomis bizim sembol bir oyuncumuz."

Haberin Devamı

Galatasaraya piyango Avrupadan reddedilemeyecek transfer teklifi

BOEY PREMIER LİG EKİPLERİNİN RADARINDA

Bu sezon büyük bir çıkışa imza atan Sacha Boey, Avrupa'nın en yetenekli gençleri arasında sayılıyor. World Soccer dergisi, Avrupa'nın 5 büyük ligi dışında forma giyen en parlak 6 oyuncuyu sayfalarına taşırken Boey de listede. 22 yaşındaki Fransız Sağ bek için "Dinamik, hırslı, hızlı" yorumları yapılırken serbest kalma bedelinin 25 milyon Euro olduğu, Liverpool, Crystal Palace ve Newcastle United'ın gündeminde bulunduğu vurgulandı.

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Kerem Aktürkoğlu için sezon sonunda Avrupa yolu gözüktü. Bu sezon oynadığı futbol ile dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu için İtalyan futbolunun önemli ismi devreye girdi.

Galatasaraya piyango Avrupadan reddedilemeyecek transfer teklifi

KEREM AKTÜRKOĞLU İTALYA YOLCUSU

Fatih Terim döneminde takıma katılan yetenekli oyuncu Kerem Aktürkoğlu, teknik direktör Okan Buruk döneminde de takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu.

Haberin Devamı

Oynadığı futbol ile hem teknik ekibin hem de taraftarın beğenisini kazanan Kerem Aktürkoğlu için İtalyan devi sezon sonunda sarı-kırmızlı ekibin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Galatasaraya piyango Avrupadan reddedilemeyecek transfer teklifi

MİLAN DEVREYE GİRDİ

Serie A'nın köklü kulüplerinden Milan milli yıldız Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmak için yaz transfer döneminde Galatasaray ile görüşmeye hazırlanıyor.

Sarı-kırmızlı ekibin ise başarılı kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu için en 15 milyon euro teklif beklentisi bulunuyor.

Galatasaray ile Milan rakamda anlaşmaları durumunda ise 2023-2024 sezonu öncesi sarı-kırmızlı ekipte ilk ayrılık gerçekleşmiş olacak.

Galatasaraya piyango Avrupadan reddedilemeyecek transfer teklifi

İŞTE MILAN'IN TEKLİFİ

Milan News'in bilgisine göre İtalyan ekibi, Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisi için 13 milyon Euro'luk bir teklife sahip. Milan, bonservis için bu tutarı ayırmış olsa da Galatasaray'ın 15 milyon Euro'dan aşağı bir teklife sıcak bakmadığı aktarılıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Başarılı kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu Galatasaray forması ile bu sezon çıktığı 33 remi maçta 10 gol, 8 asistlik performans sergileyerek skora katkı sağladı.

Haberin Devamı

KULÜP TARİHİNE GEÇECEK

Transferin gerçekleşmesi durumunda milli yıldız 15 milyon Euro bonservis bedeliyle beraber en pahalı satış olarak tarihe geçecek.

Sarı-kırmızılı ekibin tarihindeki en pahalı satış ise 16 milyon Euro ile Badou Ndiaye'ye ait.

Galatasaraya piyango Avrupadan reddedilemeyecek transfer teklifi

YORUM YAZ