MENÜ

Galatasaray'a müjde! Kopenhag maçında...

Sarı-Kırmızılılar, Manchester United'la berabere kalınca Kopenhag maçı çok kritik bir hâl aldı. Galatasaray Danimarka'da kazanması halinde gruptan çıkacak. Kritik mücadele öncesinde Aslan'a müjdeli bir haber de geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'a müjde! Kopenhag maçında...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü Manchester United'la kozlarını paylaşan Sarı-Kırmızılılar sahadan 3-3 beraberlikle ayrılmıştı. 2 kez 2 farklı geri düşmesine rağmen pes etmeyen ve Kırmızı Şeytanlar'dan 1 puanı koparan Cim Bom, Kopenhag deplasmanında kazanması durumunda gruptan çıkacak.

Haberin Devamı

Galatasaraya müjde Kopenhag maçında...

Alanya maçında sakatlandı

Zorlu maçın hesaplarına şimdiden başlanırken Cim Bom'a bir de müjde geldi. Devler Ligi'ndeki United maçı öncesinde Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Alanyaspor'u 4-0 deviren Aslan 3 puanı alsa da Davinson Sanchez'i kaybetmişti. Karşılaşmada dakikalar 79'u gösterirken Sanchez bir ağrı hissederek kendini yere bıraktı. Saha içi tedavisinin ardından tedbir amaçlı olarak oyundan alınan Sanchez yerini Nelsson'a bırakmıştı.

Galatasaraya müjde Kopenhag maçında...

MR'ı çekilmişti

Kolombiyalı stoperin ertesi gün MR'ı çekilmişti. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında oynanan Corendon Alanyaspor maçında sakatlanan Davinson Sanchez’in sponsor hastanemiz Medicana’da çekilen MR’ı neticesinde sol üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma) tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verilmişti.

Haberin Devamı

Galatasaraya müjde Kopenhag maçında...

Pendik ve Adana Demir'e karşı yok

27 yaşındaki stoperin 3-4 hafta sahalardan uzak kalabileceği belirtilmişti. Sakatlığı nedeniyle United mücadelesinde takımını yalnız bırakan başarılı oyuncunun ligdeki Pendikspor ve Adana Demirspor maçlarında da forma giymesi beklenmiyor.

Galatasaraya müjde Kopenhag maçında...

Buruk'un kurgusunda yeri büyük

Sanchez'in tedavisinin olumlu gittiği ve 12 Aralık'ta Kopenhag'la oynanacak kritik maçta forma giyebilme ihtimalinin olduğu öğrenildi. Kısa sürede savunmadaki performansıyla güven veren, teknik özellikleri Cim Bom'un hücumlarına dahi yön veren Sanchez'in, Okan Buruk'un oyun kurgusundaki yeri büyük. Galatasaray'ın, Avrupa'daki kaderini belirleyecek Kopenhag maçında oynayıp oynamayacağı ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Galatasaraya müjde Kopenhag maçında...

YORUM YAZ