MENÜ

Galatasaray'a Milot Rashica müjdesi

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Milot Rashica'nın menajeri, sarı - kırmızılılara Kosovalı yıldızla ilgili müjdeyi verdi. İşte detaylar...

Galatasaray'a Milot Rashica müjdesi

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 13. sırada tamamlayan Galatasaray, yeni sezonda teknik direktörlük koltuğunu Okan Buruk'a emanet ederken, bir çok yıldız ismi transfer etti.

Haberin Devamı

Dries Mertens, Mauro Icardi, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Milot Rashica bu isimlerden bazıları. Sarı - kırmızılılar, yıldız transfer etme politikasına devre arasında da devam etti. Roma'nın 23 yaşındaki yıldızı Nicolo Zaniolo sürpriz bir şekilde Galatasaray'a transfer oldu.

Galatasaraya Milot Rashica müjdesi

RASHICA BÜYÜLÜYOR

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Kosovalı yıldız gösterdiği performansla dikkatleri çekti. Bu sezon Süper Lig'de 18 karşılaşmada iki kez gol sevinci yaşayan yıldız oyuncu dört kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Rashica, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda dört gol ve dört asistlik bir performans sergiledi. Teknik Direktör Okan Buruk'un bonservisinin alınmasını istediği 26 yaşındaki oyuncu için sezon sonu İngiliz ekibiyle masaya oturulacak.

Haberin Devamı

Galatasaraya Milot Rashica müjdesi

Norwich City, Rashica'yı Temmuz 2021'de Werder Bremen'den 11 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

MENAJERİ RESMEN AÇIKLADI

Milot Rashica'nın menajerliğini yapan Aykut Erçetin, yıldız oyuncuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da uzun yıllar kaleci olarak da görev yapmış olan Erçetin, Radyospor'da yaptığı açıklamada Rashica'nın kalmak istediği ifade ederek şu açıklamayı yaptı; "Mağlup olunan Konyaspor maçı dahil olmak üzere Milot çok iyi bir performans gösteriyor.

Golden sonra, ikinciyi de atmıştı; ama ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Analiz yaptığımızda sahadaki en etkili futbolcu olduğu ortaya çıktı. Milot sadece kendi performansına odaklandı.

Galatasaraya Milot Rashica müjdesi

Türkiye'de ne kadar mutlu olduğunu defalarca dile getirdik. Performansından da bu anlaşılıyor zaten. 14 maçlık galibiyet serisinde en çok maç oynayan Milot oldu. Goller ve gol paslarıyla katkı sağladı. Koşan ve oyunu defans yönüyle de oynayan bir oyuncu. Milot, Galatasaray'da çok mutlu, performansı artıyor. Galatasaray'da buna göre adımları atar."

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ