MENÜ

Galatasaray'a milli ara ilaç olacak

Milli araya Devler Ligi'nde Manchester United ve ligde Antalyaspor galibiyetleriyle moralli giren Cim Bom 4 gün izin yapacak. İznin ardından yeniden çalışmalara başlayacak Galatasaray'a milli ara da ilaç olacak.

Galatasaray'a milli ara ilaç olacak

Lige verilen milli ara nedeniyle Sarı-Kırmızılı oyuncular, dinlenme fırsatı bulacak. Yoğun fikstürün ardından teknik direktör Okan Buruk, öğrencilerine 4 gün izin verdi. Buna göre perşembe gününden itibaren takımın toplanıp, yeniden çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Yıldızlar toparlanacak

Sarı-Kırmızılılar, üst üste aldığı galibiyetlerin ardından milli araya da moralli girdi. Teknik ekip ve taraftarın yüzü gülerken, kadrodaki yıldız isimlerin de bu arada tamamen toparlanması ve performanslarını artırması bekleniyor.

Galatasaraya milli ara ilaç olacak

Bakambu'ya destek

Sezon başında takıma katılan Cedric Bakambu, Icardi’nin olmadığı süre içerisinde ve zaman zaman sonradan oyuna girip, 8 maçta 227 dakika forma giydi. Ancak İcardi’nin üst düzey performansı nedeniyle şans bulmakta zorlanan Kongolu forvet, kulübeye hapsoldu. Fakat Okan Buruk, her öğrencisini hazır tutmaya çalışıp, hepsinin motive olmasını sağlıyor. 32 yaşındaki futbolcuya da zamanı geldiğinde forma giyeceği söylenirken, kendisine hazır tutması istendi.

Haberin Devamı

İŞTE ASLAN'IN YENİ FORMASI...

Galatasaraya milli ara ilaç olacak

Özel programla çalışacaklar

Okan Buruk’un, sakatlığı hakkında konuştuğu Hakim Ziyech’in de milli arada tamamen iyileşmesi bekleniyor. Faslı hücum oyuncusunun, ara sonrasında yavaş yavaş 11’e adapte edileceği bildirildi. Ayrıca Zaha ve Ndombele’ye de kondisyon yüklemesi yapılarak, üst düzey performanslarını 90 dakikaya yaymaları için özel bir program hazırlanacak.

Galatasaraya milli ara ilaç olacak

YORUM YAZ