MENÜ

Galatasaray'a Lucas Torrerira müjdesi! Kulüp Doktoru Yener İnce açıkladı...

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, Uruguaylı futbolcu Lucas Torrerira’nın tedavisine devam edildiğini söyledi, "Büyük ihtimalle dönüşle birlikte İstanbul’da bizimle olacak. Testleri yapacağız, belirleyeceğiz. Öngördüğümüz süreyi aşacağını zannetmiyorum. 3-4 hafta demiştik. O sürenin sonunda oynayacağını tahmin ediyoruz ama yine de dönüşte test yapacağız" dedi.

Galatasaray'a Lucas Torrerira müjdesi! Kulüp Doktoru Yener İnce açıkladı...

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, sakatlıkları bulunan futbolcularla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

TORREIRA MÜJDESİ

Hull City ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira'nın tedavisine devam edildiğini belirten İnce, "Büyük ihtimalle dönüşle birlikte İstanbul’da bizimle olacak. Testleri yapacağız, belirleyeceğiz. Öngördüğümüz süreyi aşacağını zannetmiyorum. 3-4 hafta demiştik. O sürenin sonunda oynayacağını tahmin ediyoruz ama yine de dönüşte test yapacağız." dedi.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

'RİSK ALMAMAK ADINA HOCADAN RİCA ETTİK'

Sergio Oliveira, Nicolo Zaniolo ve Efe Akman’nın durumlarında ciddi bir şey olmadığını belirten İnce, şu ifadeleri kullandı:

Üçünün de kaslarda sertleşme var. Her sabah ağrı tarayışımız oluyor oyuncularla ilgili. O konuşmada risk almamak adına Okan Hoca'dan rica ettik. Mertens’in bugünkü maçta ayak bileği burkuldu. Ona bakacağız. Çok kötü bir şey beklemiyorum ama bakacağız. 

YORUM YAZ