MENÜ

Galatasaray'a kötü haber İtalya'dan geldi! Transfer gerçekleşmiyor

Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray kadrosuna yeni isimler katmak için çalışmalarına devam ediyor. Mevcut kadrosunu daha da güçlendirip şampiyonluk yarışında işi şansa bırakmak istemeyen Galatasaray yönetimi şartları zorluyor. Ancak Sarı Kırmzılı ekibe transferde kötü haber İtalya'dan geldi.

Galatasaray'a kötü haber İtalya'dan geldi! Transfer gerçekleşmiyor

Süper Lig'de bu sezon rekor kırarak zirvede bulunan Galatasaray'da Okan Buruk'un transfer raporu doğrultusunda yönetim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sezon başında Icardi'yi kadrosuna katan ve müthiş performansıyla zirveye demir atan sarı kırmızılılar hücum hattındaki alternatifleri arttırıp gücünde güç katmak istiyor.

Haberin Devamı

SARI KIRMIZILILARDA TRANSFER HAREKATI

Son olarak kadrosuna Sassuolo'dan kiralık olarak Kaan Ayhan'ı kadrosuna katan sarı kırmızılı ekip Mert Müldür'le de ilgileniyor. Kadrosuna hücum hattında oynayan bir futbolcu daha katmak isteyen Galatasaray aradığı futbolcuyu İtalya'da bulmuştu. Sezon başında Benfica'dan İsviçreli tecrübeli forvet Seferovic'i büyük umutlarla kadrosuna kiralık olarak katan sarı kırmızılı ekip beklediğini bulamamıştı. Toplam 13 kere maça çıkan tecrübeli forvetin ligde golü bulunmazken Türkiye Kupası'nda da iki kere ağları havalandırdı.

TRANSFERDE KÖTÜ HABER

Seferovic ile yolları ayırdıktan sonra hücum hattı için diğer adaylara yönelen Galatasaray'da son isim Bologna'da forma giyen Musa Barrow...

Haberin Devamı

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Bologna teknik direktörü Thiago Motta, oyuncunun takımda kalacağını açıkladı. Romano aynı zamanda Nicolo Zaniolo'nun da Galatasaray'a transferinin gerçekleşmediğini ifade etti.

MUSA BARROW'UN KARİYERİ

14 Kasım 1998'de Gambiya'da dünyaya gelen 1.84 boyundaki oyuncu kariyerine Hawks FC'de başladı. 2018'de Atalanta'ya transfer oyuncu daha sonra buradan Bologna'ya kiralık olarak transfer oldu. Gösterdiği performanstan memnun kalan Bologna 2021 yılında 14.34 milyon Euro karşılığında oyuncunun bonservisini aldı.

Musa Barrow kariyerinde 199 maçta 73 gol atarken 34 kez de asist yaptı.

YORUM YAZ