MENÜ

Galatasaray'a Kerem Demirbay müjdesi! Anlaşma an meselesi...

Galatasaray'ın bir süredir kadrosuna katmak adına temaslarda bulunduğu Kerem Demirbay konusunda Leverkusen ile anlaşma noktasına geldiği ve transferin kısa süre içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Galatasaray'a Kerem Demirbay müjdesi! Anlaşma an meselesi...

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Cedric Bakambu ve Wilfried Zaha transferlerini bitiren Sarı-Kırmızılılar, Kerem Demirbay'ı da kadroya katmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

KULÜPLERİN ANLAŞMASI ÇOK YAKIN

Galatasaray, bir süredir gündemde olan Kerem Demirbay transferinde Bayer Leverkusen engeline takılıyordu. Kicker, Leverkusen'in Avusturya kampından edindiği bilgilerle iki kulüp arasında anlaşma noktasına gelindiğini duyurdu.

Galatasaraya Kerem Demirbay müjdesi Anlaşma an meselesi...

TEKLİF BELLİ OLDU

Kicker, Galatasaray'ın ilk olarak Leverkusen'e 1.5 milyon Euro'luk bir teklif sunduğunu fakat şimdi ise bu teklifin seviyesinin yükseldiğini belirtti. Sarı-Kırmızılılar'ın 3-4 milyon Euro seviyesinde bir teklife çıkması sonucunda anlaşmanın yakın olduğu ifade edilmekte.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN GELEN TEKLİFE SICAK BAKMIYOR

Kerem Demirbay'ın Galatasaray'ın yanı sıra Suudi Arabistan'ın Al-Shabab Riyadh takımından da bir teklif aldığı belirtiliyor. Fakat tecrübeli oyuncunun Al-Shabab'a değil Şampiyonlar Ligi faktörüyle Galatasaray'a gitmek istediği ve Suudi Arabistan'dan gelen ilgi sonrası da Sarı-Kırmzılılar'ın temaslarını hızlandırdığı ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Galatasaraya Kerem Demirbay müjdesi Anlaşma an meselesi...

KEREM'E GÖRÜŞME İZNİ

Bayer Leverkusen, Galatasaray ile anlaşma noktasına yaklaştıktan sonra Kerem Demirbay'a transfer görüşmeleri için izin verdi. Alman ekibi tarafından Kerem'in Galatasaraylı yetkililer ile anlaşması için verdiği izin sürecinde kulüpler arasındaki pürüzlerin de ortadan kalkması bekleniyor.

 

Galatasaraya Kerem Demirbay müjdesi Anlaşma an meselesi...

YORUM YAZ