MENÜ

Galatasaray'a İngiltere'den transfer! Okan Buruk onay verdi Erden Timur devreye girdi

Süper Lig'de Okan Buruk yönetiminde yoluna devam eden Galatasaray, flaş transferlerle yeni sezona başlamıştı. Ligde 70 puanla liderliğini sürdüren Aslan, şampiyonluğun da en büyük favorilerinden birisi olarak gösteriliyor. Bu sezonu şampiyon tamamlayarak gelecek sezonun Şampiyonlar Ligi hedefi doğrultusunda daha güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, dünyada ses getirecek bir transferi daha bitirmeye hazırlanıyor. İşte son dakika haberinin detayları…

Galatasaray'a İngiltere'den transfer! Okan Buruk onay verdi Erden Timur devreye girdi

Geçtiğimiz sezon yarattığı hayal kırıklığının ardından yeni sezona bomba bir giriş yapan Galatasaray, dikkat çeken transferlerle adından söz ettirmişti. Sarı-Kırmızılılar; Mauro Icardi, Nicolo Zaniolo, Sergio Oliveira, Milot Rashica ve Juan Mata gibi isimleri kadrosuna katmıştı. Yıldız oyuncularıyla birlikte şampiyonluğun favorisi olarak görülen Galatasaray, yeni sezona da yıldız transferlerle girmeyi planlıyor. işte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ASLAN'DA MUSLERA SEVİNCİ

Galatasaray Kaptanı ve kalecisi Fernando Muslera'nın son dönemde formu soru işareti olmuştu. Bu duruma yaşadığı dolandırıcılık şokunun da etkisi olduğu iddia edilmişti. Sarı Kırmızılı ekipte Erden Timur ile Okan Buruk olaya el attı ve tecrübeli oyuncuyla sık sık toplantılar yaptığı öğrenildi.

Galatasaraya İngiltereden transfer Okan Buruk onay verdi Erden Timur devreye girdi

OKAN BURUK’TAN YOĞUN MESAİ

Ligde şampiyonluk yolunda zorlu bir sürece giren Galatasaray, kalan 5 maçından da iyi bir sonuç alıp, zafere ulaşmak için sıkı bir şekilde çalışıyor. Başakşehir ile yarın oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam eden sarı-kırmızılılar, dün sabah taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik Direktör Okan Buruk, en küçük detayı kaçırmamak için yoğun bir mesai içerisinde bulunuyor.

Haberin Devamı

Galatasaraya İngiltereden transfer Okan Buruk onay verdi Erden Timur devreye girdi

BEKNAZ'DAN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Galatasaray'da bu sezon 16 gol 5 asistlik performansıyla dikkat çeken 17 yaşındaki Beknaz Almazbekov profesyonel sözleşmesi olmadığı için sezon sonunda istediği takıma gidebiliyor. U19 Ligi'nde sezonun tamamlanmasının ardından Kırgız oyuncu için bomba Fenerbahçe iddiası gündeme geldi. Beknaz Almazbekov sosyal medya hesabından Fenerbahçe ve Galatasaray'dan ayrılacağı iddialarını cevapladı. Beknaz - Fenerbahçe iddialarının artmasının ardından genç oyuncu bir sosyal medya hesabına verdiği cevapta "Haberleri soracaksınız yalan. Öyle bir şey yok. Birileri uydurmuş, öyle bir şey yok. Asla ve asla gitmem" ifadelerini kullandı. Beknaz ayrıca "Galatasaray'dan ayrılmıyorsun değil mi?" sorusuna "Yok" diye kesin bir cevap verdi.

Galatasaraya İngiltereden transfer Okan Buruk onay verdi Erden Timur devreye girdi

 KEİTA GÜNDEMDE

Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalama hedefini gerçekleştirmek isteyen Aslan, Premier Lig'in yıldızı için devrede. Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da, gelecek yıl takviye yapılması kesinleşen bölgeler arasında orta saha yer alıyor. O pozisyona dinamik bir oyuncu isteyen sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk'un gönlündeki ismin Naby Keita olduğu biliniyor.

Galatasaraya İngiltereden transfer Okan Buruk onay verdi Erden Timur devreye girdi

PEŞİNDE BİRÇOK KULÜP VAR

Devre arasında da İngiliz devi Liverpool'la temasa geçen sarı-kırmızılılar, transferi askıya almıştı. Okan Buruk'un yönetime bir kez daha Gineli oyuncunun adını verdiği öğrenildi. Sakatlıklarla boğuşan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek 28 yaşındaki orta sahanın peşinde birçok takım bulunuyor.

Haberin Devamı

Galatasaray elini çabuk tutarak bu transferi bitirmeyi hedefliyor. Keita'nın güncel piyasa değeri ise 17 milyon euro olarak gözüküyor. Bu sezon Liverpool formasıyla tüm kulvarlarda 13 müsabakaya çıkan Keita, skor üretemedi.

Galatasaraya İngiltereden transfer Okan Buruk onay verdi Erden Timur devreye girdi

NABY KEITA KİMDİR?

10 Şubat 1995 tarihinde Gine'de dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Horoya AC altyapısında başladı. Sırasıyla FC Istres, RB Salzburg, Leipzig ve Liverpool formaları giydi. 1.72 cm boyundaki Gineli yıldız, orta sahanın merkezinde forma giyiyor. Yıldız isim ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanıyor. 28 yaşındaki deneyimli futbolcu, Gine Milli Takımı ile çıktığı 50 maçta 11 gole imzasını attı.

YORUM YAZ