MENÜ

Galatasaray'a İngiltere'den orta saha!

Orta saha arayışlarını sürdüren Cim Bom'un gündemine daha önce devlerin birkaç kez istediği yıldız isim geldi. Tonguy Ndombele'yle yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray da listenin üst sırasında adı yazan yıldız için operasyon başladı.

Galatasaray'a İngiltere'den orta saha!

Milli arayı fırsat bilerek transferde kolları sıvayan Sarı-Kırmızılılar son derece hareketli günler geçiriyor. Teknik direktör Okan Buruk’un listesi doğrultusunda harekete geçen Galatasaray Yönetimi, aynı zamanda fırsat transferlerini de kolluyor.

Haberin Devamı

Adı Türk kulüpleriyle anılıyordu

Ocak ayında öncelikle orta sahayı, ardından hücum hattını güçlendirmeyi planlayan Cim Bom’da, gündeme çok tanıdık bir isim geldi. Orta sahaya yapılacak takviyeler konusunda da ince eleyip sık dokuyan Sarı-Kırmızılılar’da gündeme gelen son isim, yine yaz döneminde adı çok defa Türk kulüpleriyle anılan bir oyuncu.

Galatasaraya İngiltereden orta saha

Torreira’nın yeni partneri

İngiltere Championship ekiplerinden Leicester City’de forma giyen 26 yaşındaki Nijeryalı ön libero Wilfred Ndidi, Galatasaray’da Torreira’ya partner olarak düşünülüyor. Yunus Akgün’ün kiralanması sırasında sıcak ilişkiler kuran iki kulüp, sezon sonunda kontratı bitecek olan Ndidi’nin transferini de en uygun şekilde tamamlamaya çalışacak.

Haberin Devamı

Galatasaraya İngiltereden orta saha

Ndombele yolcu

Cim Bom’da ana plan, Tottenham’dan kiralanan ancak henüz fit duruma gelememesiyle göze giremeyen Tonguy Ndombele’yi yollayıp, yerine Ndidi’yi getirmek. Yönetim bu operasyon için düğmeye bastı, çalışmalar başladı.

TÜRKİYE'YE SICAK BAKIYOR...

Galatasaraya İngiltereden orta saha

YORUM YAZ