MENÜ

Galatasaray'a İcardi transferinde kötü haber! Bir dünya devi daha...

Galatasaray'ın bonservisini almak için seferberlik ilan ettiği Mauro Icardi için dev bir kulüp daha devreye girdi. İtalyan medyasına göre Roma da Arjantinli süperstarı transfer etmek istiyor.

Galatasaray'a İcardi transferinde kötü haber! Bir dünya devi daha...

Sarı-Kırmızılı kulübün transferdeki 1 numaralı hedefi olan Mauro Icardi'nin talipleri her geçen gün artıyor. Bir süredir adı Atletico Madrid'le anılan Arjantinli yıldız için bu kez de Avrupa'dan dev bir takım devreye girdi. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

'ERDEN TİMUR TRANSFER İÇİN GÖRÜŞTÜ'

Polonya'dan sürpriz isim

Avrupa çapında gurbetçi yetenek arayışına başlayan Sarı-Kırmızılılar, Polonya 2. Lig temsilcisi Podbeskidzie Bielsko’da oynayan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Yiğit Emre Çeltik’i transfer etmek istiyor. Scout ekibinin önerdiği futbolcular arasında yer alan Yiğit Emre için Galatasaraylı yetkililer harekete geçti. Podbeskidzie Bielsko ile bu sezon 22 resmi karşılaşmada görev alan Yiğit Emre Çeltik, 1 kez rakip fileleri havalandırırken,1 de asist yaptı. Altınordu altyapısında yetişen genç futbolcu daha önce Hollanda takımı Fortuna Sittard’da forma giydi. 20 yaşındaki futbolcu, Milli Takım’ın alt yaş kategorilerinde de oynadı.

Galatasaraya İcardi transferinde kötü haber Bir dünya devi daha...

'Galatasaray da Günay'ı istedi'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erdal Güneş, Galatasaray'ın Günay Güvenç ile ilgilendiğini doğruladı. Radyospor'a konuşan Güneş, "Günay'la sık sık görüşüyorum. Günay'a Galatasaray ve Trabzonspor'un ilgisi var. Günay'la ilgilenilmesi de gayet normaldir. Lig bittikten sonra resmi girişimler olabilir; kulüp menfaatleri doğrultusunda oturup konuşulur" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TARAFTARI HEYECANLANDIRDI

Deprem felaketi nedeniyle Gaziantep'in ligden çekilmesiyle Kasımpaşa'ya kiralık olarak giden 31 yaşındaki kalecinin, kulübüyle 1 yıllık da mukavelesi bulunuyor.

Galatasaraya İcardi transferinde kötü haber Bir dünya devi daha...

Stat sponsoru güncelleniyor

Erden Timur'un sahibi olduğu Nef'in ismini taşıyan Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne yeni bir sponsor bulmak için girişimlerin olduğu ortaya çıktı. Kulübün son dönemdeki başarılı grafiğinin ve yapılan yatırımların sponsorları çektiği belirtilirken, stada ismini vermeye hazır birkaç şirketin yönetimle temas halinde olduğu belirtildi. Anlaşma sağlanırsa, Nef'in ödeme yükümlülüğünü yerine getireceği, ancak stattan ismini çekeceği de gelen haberler arasında.

Galatasaraya İcardi transferinde kötü haber Bir dünya devi daha...

BAYERN, ICARDI İÇİN TEMASA GEÇTİ

Lewandowski'yi Barcelona'ya yolladıktan sonra santrfor krizi yaşayan Alman devi, çareyi Icardi transferinde buldu. Alman basınına göre Bayern yetkilileri hem PSG hem de Icardi'yle temasa geçti.

İŞTE 'EVET' DEDİĞİ RAKAM

Münih ekibinin araya girmesi, PSG'nin Icardi için bonservis beklentisini de yükseltmiş durumda. Ancak Galatasaray'ın önüne çıkan tek engel Bayern Münih değil.

Haberin Devamı

Galatasaraya İcardi transferinde kötü haber Bir dünya devi daha...

Tazminatı aşmaya çalışıyorlar

Mourinho'nun takımı Roma da kadrosunu bitirici bir santrforla güçlendirmek istiyor ve listesinin ilk sırasında Icardi var. İtalyan basınına göre 30 yaşındaki golcüyü kadrosuna katmak isteyen Roma'nın önünde bir Finansal Fair-Play problemi var.

Ayrıca Inter, PSG'ye sattığı Icardi'nin İtalya'da başka bir kulübe transfer olması durumunda 15 milyon Euro'luk bir tazminat maddesi koydurmuştu. Roma'lı yetkililerin bu maddeyi nasıl aşabilecekleri konusunda hukukçularla görüşme yaptığı da iddialar arasında.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaraya İcardi transferinde kötü haber Bir dünya devi daha...

YORUM YAZ