MENÜ

'Galatasaray'a her şeyimi verdim' diyen Zaniolo'ya İtalya'dan çağrı!

Galatasaray'dan Aston Villa'nın kadrosuna kiralık olarak katılan İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'ya ülkesinden bir çağrı geldi. Sarı-Kırmızılı ekipteki dönemine yönelik, 'Her şeyimi verdim!' diyen İtalyan golcünün ülkesine dönmek istediği biliniyor. İşte tüm detaylar...

'Galatasaray'a her şeyimi verdim' diyen Zaniolo'ya İtalya'dan çağrı!

Galatasaray'dan sezon başında Aston Villa'ya kiralık olarak transfer olan Nicolo Zaniolo için İtalya'dan çağrı geldi. Ülkesine dönmek isteyen Zaniolo'nun nasıl bir karar vereceği merak konusuyken bu konuda kartlar Galatasaray'ın elinde bulunuyor. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

İngiltere'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız oyuncu İtalyan basınına özel bir röportaj vermişti. İtalyan La Gazzetta dello Sport'a şu ifadeleri kullanmıştı: 

- Galatasaray'da neler oldu?

"Hiçbir şey, orada da her şeyimi verdim. Bu benim ilk yurt dışı deneyimimdi ve Türkiye bir İtalyan için anlaşılması çok daha zor bir yer. Neyse ki İstanbul'da birçok vatandaşımla karşılaştım. Bakalım yazın neler olacak."

Galatasaraya her şeyimi verdim diyen Zanioloya İtalyadan çağrı

- Gelecekten bahsettiğinize göre İtalya'yı özlüyor musunuz?

Elbette, hem de çok. Arkadaşlarımı, ailemi, oğlumu. Ama artık geleceğimi belirlemek kulüplere kalmış: bukart Galatasaray'ın elinde. Bu arada Monchi'ye beni 19 yaşındayken Roma'ya transfer ettikten sonra hala benimle ilgilendiği için minnettar olduğumu söylemeliyim.

- Peki, geri dönüyor musun? Milan diyorlar.

"Kim bilir. Menajerim Claudio Vigorelli'den sadece somut bir şey olduğunda beni bilgilendirmesini istedim. Şimdi Aston Villa'ya konsantre olmalıyım."

Galatasaraya her şeyimi verdim diyen Zanioloya İtalyadan çağrı

- Birileri Roma'ya, Lazio tarafına dönebileceğinizi bile düşünüyor.

Haberin Devamı

"Hiçbir şey bilmiyorum. Ama yine de dürüst olmak istiyorum: Roma'nın benim için temsil ettiği şey ve Lazio taraftarlarına duyduğum saygıdan dolayı, bu mümkün olmayan bir durum olur."

Zaniolo'ya İtalya'dan çağrı!

İtalyan Teknik Direktör Serse Cosmi, Zaniolo'nun ülkeye geri dönmesine sıcak baktığını söyledi.
Cosmi, "İtalya'ya dönmesini isterim. Hangi takımda olduğunu söyleyemem ama hangi rolü üstlenmesi gerektiğinden eminim. Zaniolo, forvetin arkasında oynamalı. Sahanın o bölgesinde en iyi özelliklerini nasıl sergileyebileceğini biliyor" diyerek Zaniolo'ya İtalya'ya gelmesi konusunda çağrıda bulundu.

Galatasaraya her şeyimi verdim diyen Zanioloya İtalyadan çağrı

 

Zaniolo'nun sezon performansı

İtalyan golcü, bu sezon Aston Villa formasıyla 32 maçta görev alırken takımına 3 gollük katkıda bulundu.

YORUM YAZ