MENÜ

Galatasaray'a dönmesi beklenen Zaniolo'ya sürpriz talip! Ezeli rakip devrede...

Nicolo Zaniolo, sezon sonunda Galatasaray'a dönmeye hazırlanırken hakkındaki transferi iddiaları da artmış durumda. Sezon başında kiralandığı Aston Villa'nın satın alma opsiyonunu kullanmasının beklenmediği İtalyan yıldız için sürpriz bir ekip devreye girdi.

Bonservisi Galatasaray'da bulunan Nicolo Zaniolo'nun geleceğine ilişkin yeni iddialar gündemde. Kiralandığı Aston Villa'dan bonservisinin bulunduğu Galatasaray'a dönmesi beklenen İtalyan yıldız, yaz aylarında transferin de gözde isimlerinden olacağa benziyor.

Haberin Devamı

ASTON VILLA'DA KALMASI BEKLENMİYOR

Sezon başında kadrosunda sakatlık problemleri de yaşayan Aston Villa, transferdeki öncelikli hedefi Nicolo Zaniolo'yu satın alma opsiyonu taşıyan bir kiralama anlaşması ile kadrosuna katmıştı. İtalyan yıldızın Premier Lig ekibinde şu ana kadar geçirdiği dönem beklentilerin altında kaldı. Takımıyla toplam 30 resmi maça çıkan Zaniolo, bunların 10 tanesine ilk 11'de başlarken toplam 2 gol atabildi.

Galatasaraya dönmesi beklenen Zanioloya sürpriz talip Ezeli rakip devrede...

OPSİYONU BÜYÜK GELİR VADEDİYORDU

Galatasaray, 18 Ağustos 2023'te Nicolo Zaniolo'nun Aston Villa'ya geçici transferini resmen açıklamıştı. Yapılan anlaşma kapsamında 5 milyon Euro geçici transfer bedeli ile 1 milyon 375 bin Euro tutarında şarta bağlı bonus ödemesi konusunda anlaşılmıştı. Oyuncunun satın alma opsiyonu ise 22.5 milyon Euro olarak belirlenmiş ve buna ek olarak da anlaşmaya 15.5 milyon Euro tutarında şarta bağlı bonuslar eklenmişti.

Haberin Devamı

Galatasaraya dönmesi beklenen Zanioloya sürpriz talip Ezeli rakip devrede...

TRANSFERİN GÖZDESİ OLACAK

İtalyan basınından Fantacalcio, yaz aylarında Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo'yu kadroda tutmaktan çok satmaya yakın olacağını aktardığı haberinde Sarı-Kırmızılılar'ın 20 milyon Euro düzeyinde bir bonservis isteyeceğini belirtti. Zaniolo için İtalya'nın hala öncelikli rota olduğu ifade edilirken Fiorentina, Juventus ve Milan'ın yıldız oyuncuyu kadrolarına katmak istediği aktarıldı. Son olarak bu takımların yanı sıra sürpriz de bir ekip gündeme geldi.

Galatasaraya dönmesi beklenen Zanioloya sürpriz talip Ezeli rakip devrede...

EZELİ RAKİP DEVREDE!

İtalya kariyerinde Roma ile yıldızını parlatan Nicolo Zaniolo, başkente bu kez farklı bir forma ile dönebilir. Fantacalcio, Claudio Lotito'nun Nicolo Zaniolo'yu Lazio'ya transfer etmek istediğini belirtti. Yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden hız vermiş Lazio için Zaniolo'nun ideal profil olarak görüldüğü ifade edilmekte.

 

Galatasaraya dönmesi beklenen Zanioloya sürpriz talip Ezeli rakip devrede...

YORUM YAZ