MENÜ

Galatasaray'a dev gelir! Kasa dolup taşacak

Bu sezon Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde henüz yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray'da aynı zamanda kasa da dolmaya devam ediyor. Sarı Kırmızılı ekip dev bir geliri kasasına koymayı planlıyor.

Galatasaray'a dev gelir! Kasa dolup taşacak

Şampiyonlukla tamamlanan geçtiğimiz sezondan bu yana müthiş bir taraftar desteğiyle sahaya çıkan Galatasaray'da kasa dolmaya devam ediyor. Sportif başarının yanı sıra yapılan sponsorluklar ve yapılan yatırımlarla da dikkat çeken Sarı Kırmızılı kulüp, dev geliri kasasına koymayı planlıyor. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

ASLAN'DA DERBİ PROVASI

Milli aranın sonuna gelinirken, Galatasaray’da da derbi heyecanı yavaş yavaş artmaya başladı. SarıKırmızılı ekip, 1 günlük iznin ardından dün sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplandı. Milli takımlarda bulunan oyuncuların yokluğunda Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Aslan’da, teknik direktör Okan Buruk da sayısal eksikliği tamamlamak amacıyla öğrencilerine katıldı. Topa sahip olma çalışmasıyla başlayan idman, 2’ye 2 oyun ve sonlandırma çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi. Okan hoca, zorlu mücadeleye yönelik asıl taktik provayı ise Milli yıldızlar döndükten sonra yaptıracak. Bu arada Florya’da oyuncuların ve teknik ekibin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Buruk, Galatasaray’ı bekleyen yoğun ve zorlu fikstür öncesi futbolcularındaki istek ve motivasyondan oldukça memnun.

Haberin Devamı

Galatasaraya dev gelir Kasa dolup taşacak

OKAN BURUK'UN 5. DERBİSİ

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray, cumartesi günü evinde Beşiktaş ile karşılaşacak. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu maçla birlikte sarı-kırmızılıların başında 5. derbisine çıkacak. Geçtiğimiz sezon takımın başına geçen Buruk, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 4 derbiden sadece 1 kez mağlup ayrıldı.Sarı-kırmızılıların teknik direktörü, Fenerbahçe'yi 2 maçta da yenerken, Beşiktaş'a karşı ise 1 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı.

Galatasaraya dev gelir Kasa dolup taşacak

BEŞİKTAŞ İLE 14 KEZ KARŞILAŞTI

Okan Buruk, antrenörlük kariyerinde Beşiktaş’a karşı daha önce Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Akhisarspor, Başakşehir ve Galatasaray'ın başındayken rakip oldu. Buruk’un takımları söz konusu müsabakalarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.

Galatasaray altyapısında yetişen Okan Buruk, futbolculuk kariyerinde 2004-2006 yılları arasında Beşiktaş forması da giymişti.

Galatasaraya dev gelir Kasa dolup taşacak

RAMS PARK'TA 14. GALATASARAY-BEŞİKTAŞ DERBİSİ

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, cumartesi günü evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılıların, 2011 yılında açılan yeni stadında bugüne kadar oynadığı Beşiktaş derbilerinde üstünlüğü bulunuyor.
İki takım arasında 26 Şubat 2012 tarihinde ilk kez bu statta oynanan derbiyi Cimbom, 3-2'lik skorla kazandı. Galatasaray, Beşiktaş ile Seyrantepe'de mücadele ettiği 13 müsabakada 9 galibiyet elde ederken, siyah-beyazlılar da 2 kez kazandı. 2 maç da berabere sona erdi. Aslan'ın attığı 21 gole Kartal, 10 golle karşılık verdi.

Haberin Devamı

Galatasaraya dev gelir Kasa dolup taşacak


60’I GİŞE GELİRİ

Galatasaray’ı heyecanlı ve bereketli bir hafta bekliyor. Aslan’ın kasası bir haftada dolacak. Cim-Bom’un Beşiktaş ve Bayern Münih maçlarıyla beraber geliri tavan yapacak. Her iki maçtan toplamda 60 milyon liralık gişe geliri beklendiği öğrenildi. Ayrıca yine Beşiktaş ve Bayern Münih maçlarıyla store gelirlerinin de üst seviyeye çıkmasının planlandığı bildirildi.

40’I GS STORE'DAN

Kulüp kaynakları maç günleri 40 milyon liraya yakın bir store geliri olabileceğini belirtti. Ayrıca, Bayern Münih maçının kazanılması ile kulübün kasasına 2.8 milyon euro (82.6 milyon lira) girecek. Böylece 100 milyon kiralık gişe ve store gelirine ek olarak 82.6 milyon daha gelecek. Böylece Cim-Bom, bir haftada 180 milyon liradan fazla para kazanacak.

Haberin Devamı

Galatasaraya dev gelir Kasa dolup taşacak

YORUM YAZ