MENÜ

Galatasaray'a büyük şok! Ayrılmak için rest çekti

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi gruplarında yer almak için transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray'da gelecek oyuncular kadar ayrılacak isimler de merak ediliyor. Sarı Kırmızılı ekibin yıldız futbolcusundan ise şok bir talep geldi.

Galatasaray'a büyük şok! Ayrılmak için rest çekti

Sezonu şampiyon olarak tamamladıktan sonra yeni sezon çalışmalarına hız veren Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak öncelikli hedef olarak belirlendi. 2 ön eleme ve bir play off turu oynayacak olan Sarı Kırmızılı ekip güçlü bir kadro yapılanması için harekete geçti.

Haberin Devamı

GİDECEK İSİMLER DE MERAK KONUSU

Ancak Galatasaray'ın bu sezon başarılı bir performans gösteren kadrosuna ilgi oldukça yoğun. Sezonu şampiyon tamamlayan Sarı Kırmızılılar'da transfer için çalışmalar sürerken kadrodaki oyuncular için de kulübün kapısı çalınmaya başlandı.

Galatasaraya büyük şok Ayrılmak için rest çekti

TALİPLER ARTIYOR

Önceki gün Sacha Boey, Arsenal’in ilgisini doğrularken geçen sezonun ardından bu yıl da Avrupa devlerinin radarında olan Victor Nelsson da başka bir İngiliz devi Tottenham’ın gündeminde.

Galatasaraya büyük şok Ayrılmak için rest çekti

GEÇEN SEZON İKNA EDİLMİŞTİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; Geçen sezon Sevilla’nın ciddi teklifine karşın Danimarkalı stoperi kalmaya ikna eden Aslan’ın bu sezon aynı şeyi yapması zor görünüyor. Nedeni ise Nelsson’un ayrılıp Tottenham’a gitmek istemesi.

Haberin Devamı

YILDIZ OYUNCU İÇİN GİDİYORLAR

KULÜBÜ DE DÜŞÜNÜYOR

Nenlsson’un yönetimle yaptığı görüşmede “Ben üzerime düşeni yaptım ve sezon başında ayrılmadım. O dönem bana söz verdiniz. Ben şimdi İngiltere ya da İspanya’ya gitmek istiyorum. Lütfen Galatasaray’ı kâra geçirecek teklifi kabul edin” dediği öğrenildi.

Galatasaraya büyük şok Ayrılmak için rest çekti

GALATASARAY'IN KARARI MERAK EDİLİYOR

Tottenham Hotspur, Nelsson için 22 milyon Euro önerirken 25 milyon Euro’luk serbest kalma bedelinde ısrar eden Galatasaray’ın oyuncunun çıkışı sonrası nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Ayrılma ihtimaline karşılık De Vrij ve Merih başta olmak üzere birçok isimle temas da sürüyor.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaraya büyük şok Ayrılmak için rest çekti

YORUM YAZ