MENÜ

Galatasaray'a Bulgar orta saha! Sürpriz isim...

Son şampiyon Galatasaray transferde artık resmi adımlar atmayı hedefliyor. Bu doğrultuda çalışmalarını hızlandıran Sarı-Kırmızılılar'ın listesine sürpriz bir isim girdi. Aslan, Bulgar orta sahanın peşine düştü.

Galatasaray'a Bulgar orta saha! Sürpriz isim...

Transferde şu ana kadar sessiz kalan Galatasaray, önceliğini iskelet kadroyu korumaya verdi. İcardi ile görüşmelerini sürdüren Aslan, Nelsson ve Boey için gelen teklifleri ise henüz yeterli bulmadı. Teknik direktör Okan Buruk da bu 3 oyucunun yanı sıra Torreira, Rashica gibi şampiyonlukta önemli payı bulunan yıldızların kalmasını istiyor.

Haberin Devamı

Galatasaraya Bulgar orta saha Sürpriz isim...

Girişimler başladı

Paredes başta olmak üzere önemli yıldızlarla temaslarını sürdüren Cim Bom, bir yandan da geleceğe yatırım gözüyle baktığı gençleri listesinde bulunduruyor. Bu oyunculardan biri; Filip Krastev… 21 yaşındaki Bulgar orta saha, geçen sezon Levski Sofia’da kiralık forma giydi. Galatasaray’ın uzun süredir takip ettiği Krastev için girişimlere başladığı öğrenildi.

4 takımın ilgisi var

Bonservisi Belçika’nın Lommel kulübünde bulunan Krastev, 3 yıldır farklı kulüplerde kiralık oynuyor. Genç yaşına rağmen 11 kez Bulgaristan Milli Takımı’nın formasını giyen 1,78 boyundaki yıldız adayına Leverkusen başta olmak üzere Monaco, Real Sociedad ve Feyenoord gibi kulüplerin de ilgisi, Avrupa basınında haber olmuştu.

Haberin Devamı

Galatasaraya Bulgar orta saha Sürpriz isim...

Başka genç oyuncular da var

Geride bıraktığımız sezon Levski Sofia’da çıktığı 40 resmi maçta 9 kez gol sevinci yaşayan Krastev, 6 da asist yaptı. 2001 doğumlu isim, orta sahanın merkezinde iki yönlü oyunuyla dikkat çekiyor. Galatasaray’ın ‘genç’ listesinde Krastev’in yanı sıra pek çok genç oyuncunun daha bulunduğu öğrenildi.

Safa Can Konuksever

ZANİOLO'DAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA...

Galatasaraya Bulgar orta saha Sürpriz isim...

YORUM YAZ