MENÜ

Galatasaray'a attığı imza kurumadı: Avrupa devi talip oldu! Menajeri İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın geride bıraktığımız yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız futbolcusu için Avrupa devinden transfer teklifi geldi. Bu sezona oldukça iyi başlayan yıldız isim gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Menajeri, transfer görüşmeleri için İstanbul'un yolunu tuttu. İşte detaylar...

Galatasaray'a attığı imza kurumadı: Avrupa devi talip oldu! Menajeri İstanbul'a geldi

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde İngiltere'den Türkiye'nin yolunu tutan yıldız oyuncuya, İtalya Serie A devi talip oldu. Yıldız futbolcunun menajeri, transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul'a geldi. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Galatasaray'ın son transferlerinden birisi olan Davinson Sanchez ilk sezonunda takımın değişmez isimlerinden birisi haline geldi. 9.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Tottenham'dan kadroya katılan Kolombiyalı stoper, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaraya attığı imza kurumadı: Avrupa devi talip oldu Menajeri İstanbula geldi

GALATASARAY KARNESİ

Bu sezon başında Galatasaray'ın Tottenham'dan 9.5 milyon euro karşılığında transfer ettiği 27 yaşındaki stoper, bu sezon Süper Lig'de 16 resmi maça çıktı. Davinson Sanchez, söz konusu maçlarda 3 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başadı

MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ

Spots Digitale'in haberine göre; Galatasaray'ın yıldızı Davinson Sanchez'in menajeri Fernando Villarreal, Galatasaray yönetimi ile görüşmek için İstanbul'a geldi. Yıldız futbolcunun menajeri, Galatasaraylı yöneticilerle buluşup transfere dair fikir alışverişinde bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaraya attığı imza kurumadı: Avrupa devi talip oldu Menajeri İstanbula geldi

NAPOLI İSTİYOR!

Habere göre; Villarreal'in İstanbul'a gelme sebebi olarak Serie A ekibi Napoli'nin oyuncuya olan ilgisi öne sürüldü. Villarreal, Galatasaray yönetimi ile görüştükten sonra Napoli yetkilileri ile görüşmek için İtalya'nın yolunu tutacak.

YORUM YAZ