MENÜ

Galatasaray'a Anderson Talisca piyangosu! Erden Timur harekete geçti

Al Nassr formasıyla sakatlık yaşayan ve sezonu kapatan Anderson Talisca'nın bu yaz Suudi Pro Lig'den ayrılacağı iddia edildi. Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın eski yıldızı için devreye girdiği gelen bilgiler arasında. İşte Aslan'ın Talisca planı ve detaylar...

Galatasaray'a Anderson Talisca piyangosu! Erden Timur harekete geçti

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, diğer taraftan da 2024-25 sezonu için kadrosunu planlamaya devam ediyor. Ara transfer döneminde kadrosuna Derrich Köhn, Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i katan sarı-kırmızılı takım, gidecek oyuncuları da hesaba katarak transfer stratejisini belirlemeye başladı.

Haberin Devamı

DERBİLER DE FARK ETMEDİ!

ZAHA YOLCU GİBİ

Yeni sezon kadrosu için planlarını yapan Galatasaray'da takımdan ayrılacak oyuncular da yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Okan Buruk'un ideal ilk 11'inde bir türlü kalıcı hale gelemeyen Wilfreid Zaha'nın takımdan ayrılacağı iddia ediliyor. İngiliz basınından Team Talk'ta yer alan habere göre Everton, West Ham, Fulham ve Wolverhampton; Fildişili yıldızı sezon sonunda kadrosuna katmak istiyor. Zaha'nın Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

ANDERSON TALISCA AYRILIYOR

Öte yandan Galatasaray için sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın peşinde olduğu Anderson Talisca'nın, Suudi Pro Lig kulübü Al Nassr'dan ayrılacağı iddia edildi. Kas sakatlığı yaşayan ve bıçak altına yatması gereken Brezilyalı futbolcunun geçtiğimiz günlerde sezonu kapattığı bildirilmişti.

Haberin Devamı

Galatasaraya Anderson Talisca piyangosu Erden Timur harekete geçti

GALATASARAY DEVREYE GİRİYOR

Daha önce Beşiktaş'ın eski yıldızının şartlarını soran Galatasaray'ın, yeni sezonda Anderson Talisca için bir hamle yapması bekleniyor. Al Nassr'da yaşanacak köklü değişimin ardından Brezilyalı futbolcunun da kariyerine Avrupa'da devam edeceği iddia ediliyor. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan yıldız futbolcunun Al Nassr ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Talisca ile ilgili süreci, Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'un yöneteceği gelen bilgiler arasında.

Anderson Talisca fırtınası dinmiyor! 2 gol birden attı...
YORUM YAZ