MENÜ

Galatasaray yönetiminden derbi kararı

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yönetim derbi öncesi sürpriz bir karar aldı. İşte detaylar...

Galatasaray yönetiminden derbi kararı

Galatasaray’da zorlu takvim öncesi yönetim kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılarda, Fenerbahçe ile yapılacak ligde ve Süper Kupa maçları öncesinde para dopingi yapılacak.

Haberin Devamı

ÖDEMELER YAPILACAK

Oyunculara ödemelerin kısa süre içinde gerçekleşeceği öğrenildi. Böylece futbolcuların motivasyonunu yukarı çıkarmak isteyen Galatasaray Yönetimi, yıl sonu için ödemeleri gerçekleştirip borçsuzluk kağıdı için de önemli bir adım atacak.

ÖZEL PRİM

Sarı-kırmızılı yönetim ayrıca, yapacakları ödemenin yanında, Fenerbahçe derbileri için özel prim hazırlığında da olduğu belirtildi. Muslukları açan Başkan Dursun Özbek ve ekibinin, her iki maçta alınacak iyi sonuçları çok önemsediği bildirildi.

Hastalığı sonrasında tedavisine başlanan ve dün Ataşehir Medicana Hastanesi’nden taburcu edilen Başkan Özbek’in, Florya’ya çıkarma yaparak özel primi açıklayacağı ve oyuncunun motivasyonu üst seviyeye çıkmasını istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray yönetiminden derbi kararı

YORUM YAZ