MENÜ

Galatasaray yöneticisi Rıza Morova'dan Galatasaray göndermesi!

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-1 yendiği maçın ardından son dakikalarda verilen penaltı sonrası Galatasaray'dan tepki gelmişti. Sarı-Kırmızılı takımın yöneticilerinden Rıza Morova da bugün X hesabından paylaşım yaparak göndermede bulundu.

Galatasaray yöneticisi Rıza Morova'dan Galatasaray göndermesi!

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının son dakikalarında verilen penaltının yankıları sürüyor. VAR hakemi Erkan Engin'in uyarısıyla maçın hakemi Cihan Aydın penaltı noktasını göstermiş Batshuayi kalecinin kurtardığı penaltıyı ağlarla buluşturmuş ve Fenerbahçe Kasımpaşa maçını 2-1 kazanmıştı.

Haberin Devamı

MAÇTAN SONRA GALATASARAY'DAN TEPKİ!

Galatasaray Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı maçtan sonra "Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar!" ifadelerini kulanmış bir sonraki paylaşımda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi istifaya davet edilmişti...

İSTİFA ÇAĞRISI!

"Her türlü tehdide boyun eğen, adaletten yana zerre tavır koymayıp koltuğunu kaybetmemek için kendi kaygılarının esiri olup toplumun bölünmesine neden olan, korkularından dolayı bir takımı şampiyon yapıp mevkisini sağlama almaya çalışan, yapılan bütün adaletsizliklere, popülizme ve sosyal medya terörüne karşı sessizliğe bürünen, hiçbir konuda dirayet gösteremeyen, kendi yönetim kurulu üyelerine, hakemlerine dahi sahip çıkamayan, aldığı/alamadığı kararlarla Türk futbolunu sorunlar yumağı haline getiren, tarihin en kötü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tüm kurullarıyla birlikte derhal istifa etmesini bekliyoruz..."

Haberin Devamı

SELAHATTİN BAKİ ÇEVAP VERDİ!

Galatasaray'ın, "Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar!" paylaşımına da cevap veren Baki, "Tebrik ediyorum. Yaptıkları paylaşımla kendilerini ve tarihlerini bir kelimeyle izah etmişler. Biz bile bu kadar güzel izah edemezdik." ifadelerini kullandı.

MOROVA'DAN FENERBAHÇE'YE GÖNDERME

Galatasaray yöneticisi Rıva Morova da bugün X hesabından dün yaşanan pozisyonla ilgili eleştiride bulundu. Morova ""Gözlerinden ve ağızlarından nefret ve kıskançlık akarak Galatasaray’ın şanlı tarihine laf sokmaya çalışanlar; bilin ki başarımızın temeli yüz yıllara dayanan bir kültüre, vizyona, hoşgörüye, saygıya, nezakete sahip olmak, çok çalışmak, hatalardan ders almak,değerleri korumak, rakipleri küçümsememek ve birlikte tatlı ve seviyeli rekabeti sürdürmeye çalışmaktır.

GALATASARAY'DA DERBİ ÖNCESİ 3 OYUNCU İÇİN TEHLİKE!

Elbette ki yürünen yolda eksikler ve hatalar olabilir, ama erdem bunları fark edip düzeltmeye çalışarak arkamızdan gelenlere temiz ve şanlı bir miras bırakmaktır.

Kendi başarısızlığı, çaresizliği ve kıskançlığını gizlemek için karşısındakine sürekli hakaret edip suçlayacak kadar kendini kaybeden kişiler belki normale döner diye önerelim:
NEZAKET, sağırların duyabileceği ve körlerin görebileceği bir lisandır." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray yöneticisi Rıza Morovadan Galatasaray göndermesi

YORUM YAZ