MENÜ

Galatasaray, yeni sponsorluk anlaşmasını resmen duyurdu!

Galatasaray, yapılan resmi açıklama ile Azerbaycan'ın enerji şirketi SOCAR ile 'dev iş birliği' anlaşması sağlandığını duyurdu.

Galatasaray, yeni sponsorluk anlaşmasını resmen duyurdu!

Galatasaray, yeni sponsorluk anlaşmasını resmen açıkladı. Sarı-Kırmızılılar, Azerbaycan'ın enerji devi SOCAR ile sağladığı anlaşmayı duyurdu.

Haberin Devamı

3 yıllık süre zarfını kapsayan sponsorluk reklam ve tanıtım hakları sözleşmesine göre Sarı-Kırmızılıar, UEFA organizasyonu altında oynayacağı tüm Avrupa maçlarında formasının göğüs kısmında SOCAR'ın ismine yer verecek.

Galatasaray'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Galatasaray Spor Kulübü ve Azerbaycan’ın enerji devi SOCAR arasında 2023-2024 sezonundan başlamak üzere tüm branşları kapsayan üç yıllık Sponsorluk Reklam ve Tanıtım Hakları sözleşmesi imzalandı. Yapılan anlaşmaya göre Galatasaray Spor Kulübü enerji sponsoru olan SOCAR, sarı kırmızılı takımın UEFA organizasyonu altında oynayacağı tüm Avrupa maçlarında giyeceği formanın göğüs kısmında da yer alacak.

ANLAŞMADAN SAĞLANACAK GELİR BELLİ OLDU

Galatasaray, SOCAR ile gerçekleştirilen iş birliğinin mali kapsamını da açıkladı. Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada SOCAR'ın bu anlaşma kapsamında 3 yıl için 15 milyon Euro + KDV şeklinde bir ödeme gerçekleştireceği belirtildi.

İşte Galatasaray Sportif Sinai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. tarafından KAP'A yapılan açıklamada kullanılan ifadeler:

Şirketimiz, Galatasaray Spor Kulübü ve SOCAR Turkey Enerji A.Ş. arasında, toplam 3 (üç) sezon için geçerli olacak şekilde bir Sponsorluk Reklam ve Tanıtım Hakları Sözleşmesi imzalanmıştır. SOCAR Turkey Enerji A.Ş., işbu Sözleşme uyarınca her bir sözleşme yılı için EURO 5.000.000 KDV olmak üzere toplamda EURO 15.000.000 KDV ödeme yapacaktır. Sponsorluk bedelinin şirketimiz ile Galatasaray Spor Kulübü ile dağılımı ise bilahare açıklanacaktır.

Galatasaray, yeni sponsorluk anlaşmasını resmen duyurdu

YORUM YAZ