MENÜ

Galatasaray - Weghorst gerçekleri hayrete düşürdü! 'Zaha'yı almayın dedim...'

Manchester United'da beklentileri karşılayamayan ve Premier Lig'de kalıcı olamadıktan sonra Hoffenheim'a kiralanan Beşiktaş'ın eski yıldızı Wout Weghorst'un, bu yaz Galatasaray'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray - Weghorst gerçekleri hayrete düşürdü! 'Zaha'yı almayın dedim...'

2022'nin yaz transfer döneminde İngiltere Premier Lig kulübü Burnley'den Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Wout Weghorst, Beşiktaş taraftarının kısa sürede sevgilisi haline gelmişti. Ancak Hollandalı santrfor, Manchester United'dan gördüğü ilgiye duyarsız kalamayınca sezonu tamamlamadan bu kez de Kırmızı Şeytanlar'a kiralanmıştı. Tecrübeli golcüyle alakalı Galatasaray'ı da ilgilendiren bir gerçek ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Galatasaray - Weghorst gerçekleri hayrete düşürdü Zahayı almayın dedim...

GALATASARAY'IN KAPISINDAN DÖNMÜŞ!

Wout Weghorst'un Türkiye temsilcisi Mithat Halis, Radyospor'a verdiği demeçte 31 yaşındaki santrforu bu yaz Galatasaray'a önerdiğini açıkladı. Halis konuyla ilgili, "Wout Weghorst defansif yönü yüksek forvetlerden bir tanesidir. Ben Galatasaray'la konuştum. Onlara 'Zaha ve Tete'yi' almayın, 'Weghorst'u alın, sorun yaşamayın' dedim. Weghorst hem Icardi'nin yerini doldururdu hem de 10 tane Zaha, 20 tane Tete ederdi. Okan Buruk'la bu durumu birebir konuştum, yardımcılarıyla konuştum. Galatasaraylı yöneticilerle konuştum. Weghorst'la ilgili hepsi olumluydu. Ama son anda Zaha'yı, Tete'yi aldılar" ifadelerini kullandı.

YİNE BEKLENTİLERİN UZAĞINDA

Manchester United'da da bekleneni veremeyen ve kalıcı olamayan Wout Weghorst, geçtiğimiz sezon tamamlandıktan sonra Burnley'den bu kez de Almanya Bundesliga ekibi Hoffenheim'a kiralandı. Bu sezon Hoffenheim formasıyla tüm kulvarlarda 22 maça çıkan Hollandalı santrfor, beş gol atıp bir asist yaptı ve yine beklentilerin uzağında kaldı. Galatasaray'ın tercih ettiği iki futbolcudan Zaha bu sezon 35 maçta 10 atıp 5 asist yaparken, Tete ise 37 karşılaşmada 3 gol atıp 5 asist katkısı verdi.

Haberin Devamı

RİZE MAÇINA YOĞUN İLGİ

Sezon başında Weghorst'u tercih etmediği ortaya çıkan Galatasaray, şu anda tamamen Trendyol Süper Lig şampiyonluğuna odaklanmış durumda. Sarı-kırmızılı takımın cuma akşamı Rams Park Stadyumu’nda Çaykur Rizespor ile oynayacağı 29. haftanın açılış maçına  taraftarların büyük ilgisi var. Biletlerin, satışa çıktıktan kısa süre sonra tükenme noktasına geldiği bildirildi.

Jeonbuk 1-1 Ulsan Hyundai (ÖZET)
YORUM YAZ