MENÜ

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Pendikspor'a! Görüşmeler başladı

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor, önümüzdeki sezon başarılı olup ligde kalıcı olmak amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda açıklamalarda bulunan Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, transfer çalışmalarına dair Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski yıldızlarıyla görüştüklerini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Pendikspor'a! Görüşmeler başladı

Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Özköylü, Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın eski yıldızlarıyla görüştüklerini doğrularken anlaştıklarını da açıkladı.

Haberin Devamı

'DIABY'LE ANLAŞTIK'

Özköylü, Bafatembi Gomis, Anthony Modeste ve Abdoulay Diaby transferlerinde son durumu anlattı. Radyospor'un canlı yayın konuğu olan Osman Özköylü, "Kamp çalışmalarımız devam ediyor. Dün ilk etap kamp çalışmalarımızı tamamladık. İkinci etap kamp çalışmalarımıza başlayacağız. Saha çalışmalarımızla ilgili herhangi bir problem yok, çalışmalarımıza devam ediyor. Georgios Tzavellas aramıza katıldı. Welinton da birkaç gün içinde aramızda olacak. Abdoulay Diaby ile anlaştık, bugün İstanbul'da olacak. Diaby ile prosüderler tamamlandıktan sonra sözleşme imzalayacağız" dedi.

Galatasaray ve Beşiktaştan Pendikspora Görüşmeler başladı

'GOMİS VE MODESTE'YLE GÖRÜŞTÜK'

"Bafetimbi Gomis ve Anthony Modeste ile görüştünüz mü?" sorusuna Özköylü, "Bafetimbi Gomis ile ilgili gündemimiz oluştu ancak oyuncunun maliyetinden dolayı bu transfer gerçekleşmedi. Borussia Dortmund'la sözleşmesi sona eren Anthony Modeste'ye teklifimizi yaptık ve görüşmemiz oldu ancak oyuncu beklemeye aldı" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray ve Beşiktaştan Pendikspora Görüşmeler başladı

ABDOULAY DIABY'NİN PERFORMANSI

Abdoulay Diaby son olarak Suudi Arabistan ekibi Ittihad Kalba formasını giydi. Sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki oyuncu takımdan ayrıldı. Kariyeri boyunca 392 karşılaşmada görev alan Abdoulay Diaby, 103 gol atma başarısı gösterirken 53 asist yaptı. Süper Lig ekibi Beşiktaş formasıyla çıktığı 37 karşılaşmada 6 gol atarken 3 asist yaptı. Son olarak formasını giydiği Ittihad Kalba'da ise 13 karşılaşmada forma giydi. Gol atma başarısı elde edemezken 2 asist yapma başarısı yakaladı.

Galatasaray ve Beşiktaştan Pendikspora Görüşmeler başladı

YORUM YAZ