MENÜ

Galatasaray uyandı! Mauro Icardi enfes gol attı, Sergio Oliveira bir ilki başardı...

Şampiyonlar Ligi elemelerinde iki turu geçen Galatasaray, gruplar öncesi son aşamaya geldi. Sarı-Kırmızılı ekip, kötü başladığı mücadelede ilk olarak beraberliği yakalarken daha sonra da öne geçti, Galatasaray'da Sergio Oliveira bir ilke ulaşmayı başardı. Mauro Icatdi ise attığı enfes golle herkesi ayağa kaldırdı. İşte bu maça dair tüm detaylar...

Galatasaray uyandı! Mauro Icardi enfes gol attı, Sergio Oliveira bir ilki başardı...

Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Molde'ye konuk olan Galatasaray, Aker Stadyumu'nda durgun bir başlangıç yaptı. Ligde 19 haftayı geride bırakan ve temsilcimiz karşısında daha hazır durumda olan Norveç ekibi, henüz 8. dakikada öne geçti, 2. gol için de Galatasaray kalesini fazlasıyla yokladılar. 

Haberin Devamı

Molde hızlı başladı

Norveç ekibi, maça oldukça hızlı başlarken ilk 14 dakika içerinde 4 kez Galatasaray kalesinde tehlike yarattı. Sağlı sollu ataklarla Sarı-Kırmızılı temsilcimizin kalesini yoklayan Molde, ikinci golü bulamayınca bir anda Norveçlilerin rüyası tersine döndü ve Galatasaray fırtınası başladı.

Galatasaray'dan geri dönüş 

Sağ kulvarı çok etkili kullanan Yunus Akgün'ün kazandırdığı serbest vuruşta topun başına geçen Sergio Oliveira, Cimbom'u kabustan uyandırdı. Portekizli yıldız, 25'te takımına eşitlik golünü frikikten getirirken dakikalar 29'u gösterirken sahneye Arjantinli süperstar Mauro Icardi çıktı. Yunus'un asistinde Molde ağlarını muhteşem bir şutla sarsan Icardi, kalitesini bir kez daha ispatladı.

Haberin Devamı

Oliveira'dan bir ilk

Maça son derece kötü başlayan Galatasaray'da Portekizli yıldız Oliveira da tutuktu. Dakikalar 25'i gösterirken frikikten topu ağlara gönderen yıldız orta saha, Galatasaray kariyerinde de bir ilke ulaşarak ilk kez frikikten ağları sarstı. 

2007'den beri de bir ilk

Molde deplasmanında frikikten golü atan Sergio Oliviera, Ağustos 2007'den (Volkan Yaman vs Slaven Belupo) bu yana Avrupa kupası deplasmanında frikik golü atan ilk Galatasaray futbolcusu olmayı da başardı.

Mauro Icardi'den enfes gol 

Arjantinli süperstar Mauro Icardi, dakikalar 29'u gösterdiğinde sahneye çıktı. Yıldız golcü, Yunus Akgün'ün harka pasına harika bir vuruş yaptı ve kalecinin üstüne doğru vurmasına rağmen topu filelere göndermeyi başardı. Dar açıdan rakip yarı alanın sağında topla buluşan Icardi, yine golcülüğünü konuşturmuş oldu ve takımını 2-1 öne geçirdi. 

Galatasaray, Molde deplasmanında 3-2'lik galibiyetle dönerek ikinci maç öncesinde avantajı cebine koydu.

Galatasaray uyandı Mauro Icardi enfes gol attı, Sergio Oliveira bir ilki başardı...

YORUM YAZ