MENÜ

Galatasaray, üç genç yıldıza imzayı attırdı

Galatasaray, Bayern Münih’in 19 yaşındaki ön liberosu Eyüp Aydın’la, Borussia Dortmund’un 17 yaşındaki orta sahası Gökdeniz Gürpüz’ü resmen renklerine bağladı. Eyüp’le 3+1 yıllık, Gökdeniz’le de 3 yıllık sözleşme imzalandı. 18 yaşındaki Kazak forvet Beknaz Almazbekov da Galatasaray’la 3 senelik yeni sözleşmeye imza attı

Galatasaray, üç genç yıldıza imzayı attırdı

Bir yandan yıldız transferleriyle camiasını coşturan ve gücüne güç katan Galatasaray, diğer taraftan geleceğe yatırım yapmayı da ihmal etmedi. Scout ekibinin Avrupa çapında yaptığı yetenek araştırması sonucunda karar kılınan ve teknik ekipten onaylı iki isim, Galatasaray kadrosuna katıldı. 19 yaşındaki Eyüp Yılmaz, Bayern Münih’ten, 17 yaşındaki Gökdeniz Gürpüz de Borussia Dortmund’dan transfer edildi. Ön liberoda görev yapan Eyüp’le 3+1, orta sahada çift yönlü oynayan Gökdeniz’le de 3 senelik sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

Sağlık kontrolünden geçtiler

İki genç oyuncu için de dün sabah saatlerinde sağlık kontrolleri yapıldı. Testlerin sorunsuz geçmesi ve resmi imzaların ardından iki oyuncu Florya Metin Oktay Tesisleri’ne götürüldü ve teknik direktör Okan Buruk’la bir araya geldiler. Başarılı çalıştırıcı, hem Eyüp’e hem de Gökdeniz’e Galatasaray kariyerlerinde başarı dileklerini iletti.

Beknaz Almazbekov devam ediyor

Yıllardır Galatasaray altyapısında forma giyen, ancak son dönemde kulüpten ayrılacağı konuşulan Beknaz Almazbekov da Cim Bom’da kalmayı tercih etti. 18 yaşındaki Kazak forvetin, Galatasaray’la 3 senelik yeni sözleşmeye imza attığı bildirildi. U19 takımında forma giyecek olan Beknaz’ın devre arasında 1. Lig ekiplerinden birine kiralık gönderilmesi planlanıyor. 

 

YORUM YAZ