Galatasaray transferde rotayı Meksika'ya kırdı: İşte gündemdeki isim
Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, “Transferi büyük ölçüde kapattık” dedi ama Galatasaray’ın bir fırsat operasyonu daha kovaladığı ortaya çıktı.

Galatasaray'da Teknik patron Okan Buruk geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında, “Transferi büyük ölçüde kapattık. Ancak bir fırsat transferi olursa değerlendiririz” yönünde ifadeler kullanmıştı.
Haberin Devamı ›
İMZALAR ART ARDA
FIRSAT TRANSFERİ
Cim Bom’un gündemindeki fırsat transferlerinden biri ortaya çıktı. Arjantin basınında yer alan haberlere göre Sarı-Kırmızılılar, Independiente forması giyen 24 yaşındaki Şilili orta saha oyuncusu Felipe Loyola ile temas halinde.
ÇEŞİTLİ POZİSYONLARDA GÖREV YAPABİLİYOR
9 kez Şili Milli Takımı’nın formasını giyen Loyola’nın piyasa değeri ise 9 milyon Euro civarında. 6 ve 8 numarada oynayabilen, zaman zaman sağ bekte de görev yapan genç oyuncu bu sezon 6 lig maçında 2 gol kaydetti.
İMZALAR ART ARDA