MENÜ

Galatasaray transferde gözünü kararttı! Premier Lig'den 2 yıldız...

Ndombele’de yapılan hatayı tekrarlamak istemeyen Galatasaray, ara transferin açılmasına günler kala ince eleyip sık dokuyor. Galatasaray orta sahaya bu kez hazır, istikrarlı ve güçlü bir oyuncu takviye etmeyi hedefliyor. Listenin ilk sırasındaki isim olan Premier Lig devinin yıldızıyla önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçekleşecek. Gündemde öne çıkan bir diğer isim ise yine Manchester United'da forma giyen yıldız orta saha oyuncu. Bu transfere dair Kırmızı Şeytanlar'ın tavrı, Cimbom’un işini kolaylaştırmış durumda. İşte tüm detaylar...

Galatasaray transferde gözünü kararttı! Premier Lig'den 2 yıldız...

Cimbom devre arasında kadrosunu son derece kaliteli oyuncularla güçlendirmek üzere kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılılar yaz döneminde yapılan hatayı kesinlikle tekrarlamak istemiyor. Özellikle orta saha transferi konusunda çok geç kalan ve son çare olarak Ndombele’yi kiralayan Aslan, sezonun ilk yarısında büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Haberin Devamı

Öyle ki, Fransız futbolcu ocak ayına gelinmesine rağmen hâlâ yüzde 100 hazır duruma gelemedi. Sarı-Kırmızılılar da tecrübeli futbolcunun kontratını feshedip, daha hazır, istikrarlı ve güçlü bir orta sahayı renklerine bağlamanın hazırlıkları içerisinde. Sarı-Kırmızılı ekip, dev transferler için gözünü Premier Lig'e çevirdi. Detaylar haberimizde... 

Davinson Sanchez maça yetişiyor

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Galatasaray’ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez’den müjdeli haber. Saha çalışmalarına başlayan 27 yaşındaki savunmacının, pazar günü Konyaspor karşısında forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi. Sanchez’in yokluğunda Nelsson’un da iyi bir grafik ortaya koyması, stoperler arasındaki rekabeti de artırmış durumda.

Haberin Devamı

Galatasaray transferde gözünü kararttı Premier Ligden 2 yıldız...

Jorginho veda edecek

Çok geniş bir liste çerçevesinde temasları sürdüren Galatasaray’ın orta saha adayları arasında ilk sırada Jorginho yer alıyor. Arsenal’le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 32 yaşındaki futbolcu, EURO 2024’te İtalya Milli Takımı’ndaki yerini garantilemek amacıyla düzenli oynayabileceği rekabetçi bir takıma gitmek istiyor. Dolayısıyla Jorginho’nun bu ay içinde Arsenal’den ayrılma ihtimali çok yüksek. Sarı-Kırmızılı yöneticiler bu fırsatı değerlendirmek üzere önümüzdeki günlerde İngiliz kulübüyle bir transfer görüşmesi yapacak.

Galatasaray transferde gözünü kararttı Premier Ligden 2 yıldız...

Manchester United vazgeçti!

Transfer gündemine sonradan eklenen Sofyan Amrabat da Galatasaray’ın kritik hedeflerinden bir tanesi. CimBom’un da yer aldığı Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda sonuncu olan, Premier Lig’de de keskin düşüşler yaşayan Manchester United’da bekleneni veremeyen 27 yaşındaki ön libero, İngiliz kulübünden ayrılmaya hazırlanıyor. Bonservisi Fiorentina’da bulunan ve United’ın satın alma opsiyonundan vazgeçtiği Faslı orta sahayı bu kez Sarı-Kırmızılılar kiralamaya çalışacak.

Galatasaray transferde gözünü kararttı Premier Ligden 2 yıldız...

‘Yusuf Demir’in alacağı yok’

Basel’e kiralık olarak gönderilen ancak maaşının büyük kısmı Galatasaray tarafından karşılanan Yusuf Demir’in, Sarı-Kırmızılı kulüpten para alamadığı iddiasına yanıt geldi. Genç oyuncunun menajeri, Galatasaray’dan herhangi bir alacakları olmadığını dile getirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray transferde gözünü kararttı Premier Ligden 2 yıldız...

İsviçre kulübü ise performansını beğenmediği 20 yaşındaki futbolcuyu Cim Bom’a geri gönderme hazırlığında. Sözleşmenin feshedilmesi halinde Yusuf Demir’in İstanbul’daki bir Süper Lig kulübüne kiralanması konusunda çalışmalar yapılıyor.

Galatasaray transferde gözünü kararttı Premier Ligden 2 yıldız...

YORUM YAZ