MENÜ

Galatasaray transfer haberi: Jorman Campuzano ısrarı sürüyor

Yeni sezon adına transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Boca Juniors'tan Cristian Pavon için girişimlerde bulunurken daha önce de transferi gündeme gelen Jorman Campuzano konusundaki ısrarı da sürüyor.

Galatasaray transfer haberi: Jorman Campuzano ısrarı sürüyor

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hız kazanmışken rota Arjantin'e çevrildi. Boca Juniors'tan Cristian Pavon'u kadrosuna katmak istediği belirtilen Galatasaray'ın Arjantin ekibinin daha önce de gündemine gelen Kolombiyalı ön liberosu Jorman Campuzano için ısrarını sürdürdüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Arjantin basınından El Crack Deportivo'nun haberine göre Jorman Campuzano, ailevi nedenlerden kaynaklı Boca Juniors'tan ayrılmaya karar verdi. Ülkesi Kolombiya'ya dönmeyi planlasa da Avrupa'dan Galatasaray'ın da teklifini sunduğu belirtilmekte.

Ayrılmak istediğini Boca Juniors yönetimine ileten Campuzano için Kolombiya'dan Atletico Nacional, Millonarios ve America de Cali devredeyken Avrupa'dan Galatasaray'ın yakın ilgisi olduğu ifade ediliyor.

Haberin Devamı

25 yaşındaki Kolombiyalı ön libero, Ocak 2019'da Atletico Nacional'den 3.5 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Boca Juniors'a transfer olmuştu.

YORUM YAZ