MENÜ

Galatasaray transfer haberi: Ballo-Toure kararını değiştirdi

İlk etapta Türkiye'ye transfer olmaya sıcak bakmadığı belirilten Fode Ballo-Toure'nin Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği ve şimdi Sarı-Kırmızılıların Milan ile anlaşmaya varmasını beklediği belirtildi.

Galatasaray transfer haberi: Ballo-Toure kararını değiştirdi

Galatasaray'ın sol bek transferi adına gündeminde yer alan isimlerden Fode Ballo-Toure kararını değiştirdi. Galatasaray, Sergio Reguilon ismini gündeme alırken Ballo-Toure'nin de gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Haberin Devamı

Teklifi kabul etti

Nice ve Nottingham Forest'ın da ilgilendiği Ballo-Toure, ilk etapta Türkiye'ye transfer olmaya sıcak bakmadığını belirtmişti. Fakat TMW'nin haberine göre Senegalli sol bek, Galatasaray'ın teklifine onay verdi. Türkiye'de oynamayı kabul eden Ballo-Toure, şimdi kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

Milan, Galatasaray ile görüşmelere 5 milyon Euro bonservis talebiyle başlamıştı. Şimdi oyuncunun da Galatasaray seçeneğine sıcak bakması ile durumun değişebileceği ifade ediliyor.

Haberin Devamı

İki kulübün ortak bir noktada buluşmaları durumunda Ballo-Toure'nin Galatasaray'a imza atmaya hazır olduğu aktarılıyor.

Kulüplerin anlaşması yakın

Ballo-Toure'nin transferi konusunda hareketli saatler yaşanıyor. İtalyan basınından Calcio Style, Milan'ın en yüksek teklif veren kulübe oyuncuyu satmaya sıcak baktığını ve son saatlerde Galatasaray'ın yaptığı teklifin dikkat çektiğini belirtti. Özellikle Fransız kulüplerinin mevcut tekliflerinin Milan'ın taleplerinden uzak olduğu aktarılmakta.

Anlaşma henüz sağlanamamış olsa da Galatasaray'ın son teklifinin Milan'ın taleplerine yakın olduğu ve farkın kapanmasıyla önümüzdeki birkaç saatte transferin bitebileceği ifade edildi.

YORUM YAZ