MENÜ

Galatasaray Tielemans'ı bekliyor! İstediği teklifleri alamadı

Sergio Oliveira'nın yerine 8 numaralı pozisyonu Youri Tielemans'a emanet etmek isteyen Galatasaray, 26 yaşındaki yıldız oyuncuya teklifini yaptı ve beklemeye çekildi. Belçikalı oyuncunun henüz istediği teklifleri alamadığı iddia ediliyor.

Galatasaray Tielemans'ı bekliyor! İstediği teklifleri alamadı

Leicester City ile yollarını ayıran 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Youri Tielemans, Galatasaray'ın bu pozisyon için düşündüğü 1 numaralı isim konumunda. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Okan Buruk'un sözleşmesi yenilendi

Spor Toto Süper Lig'in 2022/2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk'un sözleşmesinin uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. 49 yaşındaki teknik adamın kontratında yer alan bir yıllık opsiyon devreye girdi ve sözleşmesi 5 Mayıs 2024 yılına kadar uzatıldı.

Galatasaray Tielemansı bekliyor İstediği teklifleri alamadı

Polonya'dan sürpriz isim

Avrupa çapında gurbetçi yetenek arayışına başlayan Sarı-Kırmızılılar, Polonya 2. Lig temsilcisi Podbeskidzie Bielsko’da oynayan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Yiğit Emre Çeltik’i transfer etmek istiyor. Scout ekibinin önerdiği futbolcular arasında yer alan Yiğit Emre için Galatasaraylı yetkililer harekete geçti. Podbeskidzie Bielsko ile bu sezon 22 resmi karşılaşmada görev alan Yiğit Emre Çeltik, 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 de asist yaptı. Altınordu altyapısında yetişen genç futbolcu daha önce Hollanda takımı Fortuna Sittard’da forma giydi. 20 yaşındaki futbolcu, Milli Takım’ın alt yaş kategorilerinde de oynadı.

Haberin Devamı

TARAFTARI HEYECANLANDIRDI

Sergio Oliveira'nın yerine 8 numaralı pozisyonu daha tempolu, oyunun iki yönünde daha etkili ve müthiş uzaktan şutlara sahip olan Tielemans'a emanet etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, son teklifini oyuncuya sundu ve beklemeye çekildi. Belçikalı futbolcuya senelik 4 milyon Euro'dan 4 yıllık mukavele ve 4 milyon Euro da imza parası öneren Galatasaray Yönetimi, Tielemans'ın kendisine gelen diğer teklifleri değerlendirme sürecini takip edecek.

Galatasaray Tielemansı bekliyor İstediği teklifleri alamadı

Alternatifler gündeme geldi

Liverpool, Arsenal ve Milan gibi devlerin transfer radarında yer alan, artık şampiyonluk yarışı vereceği ve Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir takımın formasını giymek isteyen Tielemans, düşünmek için süre talebinde bulundu. Ancak yıldız futbolcunun henüz beklediği o teklifi alamadığı da gelen haberler arasında. Yine de acele etmeyen Tielemans, değerlendirme süreci bittikten sonra başka bir takımla anlaşamazsa Galatasaray'a haber verecek. Sarı-Kırmızılılar da işin olumsuz sonuçlanma ihtimalini göz önünde bulundurup, alternatif 8 numaralarla temaslara başlayacak.

Haberin Devamı

Youri Tielemans'ın AS Monaco Formasıyla En İyi Anları

Galatasaray Tielemansı bekliyor İstediği teklifleri alamadı

YORUM YAZ