MENÜ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Zaha, Zaniolo ve Bakambu açıklaması!

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sezonun ilk maçında bu akşam Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Zalgiris Vilnius'a konuk oluyor. Başarılı hoca, maç öncesinde konuşurken yıldızlarının son durumuna değindi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Zaha, Zaniolo ve Bakambu açıklaması!

 

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sezonun ilk maçında bu akşam Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Zalgiris Vilnius'a konuk oluyor. Hareketli bir transfer dönemi geçiren, Devler Ligi için iddialı bir kadro kuran Galatasaray, rövanş öncesi avantajlı bir skor alarak Türkiye’ye dönmenin hesaplarını yapıyor. Maç öncesinde konuşan Okan Buruk, yıldızlarının durumuna değinirken takım hakkında bilgiler verdi.

Haberin Devamı

Zalgiris maçı öncesinde Okan Buruk şöyle konuştu:

Rakibimize saygı duyuyoruz. Zalgiris, Litvanya'da geçen sezonun şampiyonu. Geçen yıl da Avrupa'da mücadele ettiler. Kafa olarak hazır olduğumuzu düşünüyoruz. Sahaya çıkınca göreceğiz.

"Bütün oyuncularımızdan maksimumu alacağımız bir sezon olacaktır. Maç yoğunluğundan dolayı, Türkiye'de rotasyon yapacağız her mevkide. Rakibe, maça göre adapte olacağız bu sezon.

"Kim nerede oynayacak falan konuşuluyor ama elimizdeki oyuncuların hepsi her yerde oynayacak oyuncular. Zaniolo, Zaha, Bakambu... Kerem için de zaman zaman farklı mevkiler sağ, sol, ikinci forvet genlerinde var.

Genç bir dörtlümüz var ileride. Enerjik, kaliteli., teknik kapasiteleri yüksek, şut ve hızları var. Rakibin savunma merkezi çok yavaş oyunculardan kurulu. Kağıt üstündeki dörtlümüz çok uyuyor. Kafa olarak hazır olduğumuzu düşünüyoruz. Sahaya çıkınca göreceğiz. Sahaya alışma sürecini de göreceğiz. Adaptasyonları baştan olmasa da oyun içerisinde olacaktır.

"Türkiye'de hücuma yakın olduğunuz için beklerin önemi çok ortaya çıkıyor. Bütün oyuncularımızdan maksimumu alacağımız bir sezon olacaktır. Maç yoğunluğundan dolayı, Türkiye'de rotasyon yapacağız her pozisyonda."

 Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruktan Zaha, Zaniolo ve Bakambu açıklaması

YORUM YAZ