MENÜ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Kazanmak zorundayız!

İlk maçta 2-2 berabere kaldığı Zalgiris'i devirerek Şampiyonlar Ligi elemesinde 3. Tur'a yükselmek isteyen Cim Bom'da rövanş karşılaşması öncesinde teknik direktör Okan Buruk konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Bugün isimleri bir kenara bırakıyoruz, takım gücü, oyun gücüyle birlikte maçı kazanmak istiyoruz. Kazanmak zorundayız!" yorumunu yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Kazanmak zorundayız!

Sarı-Kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu karşılaşmasında Zalgiris'i konuk ediyor. Mücadele öncesinde teknik direktör Okan Buruk önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Mutlak kazanmaları gereken bir mücadeleye çıktıklarını söyleyen başarılı hoca, "İlk maçtan önce deplasmandaki en büyük korkumuz saha şartlarıydı. Orayı geçtik. Kazanarak bitirmek isterdik. Aynı ciddiyetle oynamak zorundaydık. Kendi sahamızda, seyircimizle birlikte geçen sene bıraktığımız yerden başlamak istiyoruz. Çalıştık, bugün sahada da oyuncularımızdan performans bekliyoruz" dedi.

Okan hoca şu ifadelerle sözlerini noktaladı:

Benzer bir oyun bekliyoruz Zalgiris'ten. Çalıştık, oyuncularımızın daha konsantrasyonu yüksek bir oyun oynayacaklarını düşünüyorum. Belli bir hücum şekilleri var, umudumuz bu pozisyonları vermemek. Bugün isimleri bir kenara bırakıyoruz, takım gücü, oyun gücüyle birlikte maçı kazanmak istiyoruz. Kazanmak zorundayız!

YORUM YAZ