MENÜ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Bu takım sahada en iyisini yapacak!

İstanbul’da Bayern’i ellerinden kaçırdıklarını hatırlatan Buruk, “Hedefimiz kazanmak. Burada kazanmak bize çok önemli şeyler kazandırabilir. İlk maçta bunu yapsaydık, 7 puanla çok farklı bir durumda olabilirdik. İkinci maçta da ilk maçtaki gibi başa baş oynamak istiyoruz” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Bu takım sahada en iyisini yapacak!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. haftasında Bayern Münih ile deplasmanda oynayacakları maç öncesi oldukça ümitli.

Haberin Devamı

'Kazanmak bize çok önemli şeyler kazandırabilir'

Grubu ilk 2’de bitirerek son 16 turuna yükselmek istediklerini hatırlatan başarılı çalıştırıcı, “Bayern Münih karşısında hedefimiz kazanmak. Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag deplasmanları zor. Evet. Bunu biliyoruz. İçeride de zor maçlar oluyor. Ama her maçtaki amacımız, kazanmak için sahaya çıkmak. Kazanmak bize çok önemli şeyler kazandırabilir” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Bu takım sahada en iyisini yapacak

İstanbul’daki ilk karşılaşmada Bayern’i ellerinden kaçırdıklarını söyleyen Buruk, şöyle devam etti:

‘Gruptan çıkmak istiyorsak...’

İlk maçta bunu yapamadık. Yapsaydık, 7 puana gelseydik, şu anda çok farklı bir durumda olabilirdik. İkinci maçta da ilk maçtaki gibi başa baş oynamak istiyoruz. Çok önemli bir takım, önemli bir kadro. Geçişleri etkili şekilde yapıyorlar. Kendi oyunumuzu net bir şekilde sahaya koymak istiyoruz. O maçların konsantrasyonu daha farklı oluyor. Oyuncularıma her zaman olduğu gibi güveniyorum. Orada da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını biliyorum. Zorlu bir grup. Bu gruptan çıkmak istiyorsak deplasmanda alacağımız puanlar çok değerli oluyor. Amacımız oradan puan alarak dönmek.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Bu takım sahada en iyisini yapacak

YORUM YAZ