MENÜ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Şampiyonlar ligi ve taraftar itirafı! 'Düzeltmemiz gerekiyor'

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda ağırladığı Kopenhag karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen 2 dakika içerisinde bulduğu 2 golle müsabakadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Mücadelenin ardından konuşan Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'ne vurgu yaparken taraftara da değindi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Şampiyonlar ligi ve taraftar itirafı! 'Düzeltmemiz gerekiyor'

Sarı-Kırmızılı ekibin hocası Okan Buruk, Kopenhag'la 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Başarılı hoca, Şampiyonlar Ligi'ne değinirken yenik duruma düştüklerinde taraftarın ve takımın düşüşünden de söz etti. 

Haberin Devamı

İşte Galatasaray'ın hocası Okan Buruk'un açıklaması:

"İlk yarıda çok 'ah' ettik. Savunma ağırlıklı bir takıma pozisyonlar bulduk ama burası Şampiyonlar Ligi. 1-0'dan sonra da yine pozisyon bulduk. İkinci yarının başında farklı bir Galatasaray vardı. Motivasyonumuz düştü ve ikinci golü yedik. Giren oyuncularla beraber dinamizm geldi. Maçı iyi bitirdik."

Daha iyisini yapacağız. Birçok oyuncumuz yeni oynuyor. İyi yoldayız. Şampiyonlar Ligi maçına göre birçok şeyi iyi yaptık. Kötü yaptığımız şeyler de vardı. Bunları çözersek daha iyi olacağız. İlk yarının büyük kısmında 'ah' ettik. Savunma ağırlıklı bir takıma pozisyonlar bulduk ama burası Şampiyonlar Ligi. İkinci yarının başında farklı bir Galatasaray vardı.

"Ziyech'i ilk yarı oynattık, ikinci yarı yoruldu. Zaha, oyuna girdikten sonra gol katkısı yaptı. Aynı şekilde Tete. Önemli bir kadroya sahibiz. 5 maç daha oynayacağız. İlk yarıdaki oyunu doğru bir şekilde ortaya koyarsak, puanlar alabileceğimizi düşünüyorum. 2-0'dan gelip 2-2'yi yakalamak ve giren oyuncuların yaptığı etki benim için olumlu. 'Çok mutlu oluyor musunuz?' derseniz, tabii ki çok mutlu olmuyoruz.…"

Haberin Devamı

Belki 3. golü de bulabilirdik. Zaman zaman yanlış tercihler yaptık. Frikikte pas verdik, Zaha boştayken pas verilmedi. Golü yedikten sonra bizim ve stattaki düşüşü düzeltmemiz gerekiyor. Taraftarımız için lokomotif olacağız. İlk yarı takım savunmasını onlarla beraber yaptık. Çıkan oyuncuyu, pas hatası yapan oyuncuyu alkışlıyorum. Oyuncuların da güvenleri zamanla yerine gelecektir.

Okan Buruk: Geriden gelip kazanmak önemliydi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruktan Şampiyonlar ligi ve taraftar itirafı Düzeltmemiz gerekiyor

YORUM YAZ