MENÜ

Galatasaray, tek bir isme odaklandı! Kıran kırana pazarlık...

Nicolo Zaniolo’dan sonra bir bomba daha patlatmaya kararlı olan Galatasaray, Dinamo Moskova’nın süper yeteneğinden vazgeçmiyor. Yönetim, Chelsea’nin de ilgilendiği genç yıldız için Rus ekibiyle kıran kırana pazarlık halinde.

Galatasaray, tek bir isme odaklandı! Kıran kırana pazarlık...

Dybala, Di Maria ve Zakharyan'ın peşinde olan Aslan, tek bir oyuncuya odaklandı. Galatasaray Yönetimi, devre arasında Dinamo Moskova’nın süper yeteneğinin transferini bitirmekten başka bir şey düşünmüyor.

Haberin Devamı

19 yaşındaki oyuncu için şartlar sonuna kadar zorlanacak. Ayrıca Aslan'ın 2 Türk yıldızına İtalyan ekipleri kanca attı. İşte Galatasaray'da yaşanan son dakika gelişmeleri...

50 GÜNDE 3 MAÇ

Sarı-Kırmızılılar, ülkemizde yaşanan deprem felakatinin ardından lige geri döndükten sonra 50 gün içerisinde 3 maça çıkacak. Galatasaray, bu süre içerisinde ise temposunu ve ritmini yeniden kaybetmeden, lige odaklanmayı hedefliyor. Özellikle Gaziantep FK maçının hükmen kazanmasının ardından galibiyet serisi 13 maça yükselecek olan Cim Bom, bugün ise Antalya'ya gidip, kampa girecek. Aslan, burada iki hazırlık maçı oynayacak. Teknik direktör Okan Buruk ise, kamp öncesinde konuştu. 49 yaşındaki teknik adam, sanki sezon başı kampına gidiyormuş gibi oyuncularından odaklanmasını istedi.

Haberin Devamı

Galatasaray, tek bir isme odaklandı Kıran kırana pazarlık...

OKAN BURUK: RİTMİMİZİ KAYBETMEYELİM

Buruk, "Şampiyonluk yolunda yeniden lige odaklanmamız gerekiyor. Ritmimizi kaybetmeden, tempomuzu kısa süre içerisinde yakalamalıyız. Bunun için de bu kamp sürecini sanki sezon başındaymışız gibi görmemiz gerekli. Bu ivmeyi sürdürebilmemiz için konsantrasyon şart" diye konuştu.

MUSLERA KASIMPAŞA MAÇINDA SAHADA

Trabzonspor maçında ayağında yaşadığı sakatlık nedeniyle 4-6 hafta arasında sahalara dönmesi planlanan Fernando Muslera'nın, planlanandan daha erken formasına kavuşması bekleniyordu. Gelen son haberlere göre Uruguaylı file bekçisi, 11 Mart'ta Kasımpaşa ile oynanacak karşılaşmada sahada olacak.

KEREM, HAT-TRİCK YAPTIĞI TOPU BAĞIŞLADI

Aslan'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Başakşehir maçında hat-trick yaptığı topu bağışlamaya karar verdi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kaptanlarımızdan Kerem Aktürkoğlu, Başakşehir maçında hat-trick yaptığı topu açık artırma ilesatılması amacıyla müzayedemize hediye etti. Müzayedemizde yer almasını istediğiniz maddi/manevi değeri olan eşyalarınızı yarından itibaren Galatasaray Stadyum Müzesi'ndeki noktamıza teslim edebilirsiniz" denildi.

Galatasaray, tek bir isme odaklandı Kıran kırana pazarlık...

DUBOIS: KADROMUZ DÜNYA KLASMANINDA

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Leo Dubois, kulüp dergisine açıklamalarda bulundu. Üst düzey bir kadroya sahip olduklarının altını çizen 28 yaşındaki savunmacının sözlerinden ön plana çıkanlar ise şu şekilde oldu: "Baktığımız zaman aslında dünya klasmanında bir kadromuz var. Avrupa’nın büyük kulüplerinden gelen oyuncularımız var. Bana sunulan proje de buydu. Ben de bu projenin içerisinde olmaktan çok mutluyum. Bu takıma, kupa kazanmak için geldim

Haberin Devamı

. Ve bugün baktığımız zaman iyi bir şekilde devam ediyoruz ve bu yolda da ilerliyoruz. Futbol kariyerinde ilk kez Fransa dışına çıktım. Bu benim için özel bir macera oldu, sanki özel bir film gibi. Aradığım bir şeydi. 28 yaşıma geldim. Fransa’da yapacaklarımı tamamladığımı düşündüm. Yeni bir ülke, yeni bir futbol, yeni bir kültür, yeni bir lig. Tabii ki kolay olmuyor yeni bir kültüre alışmak ama bunların da beni zenginleştirdiğini düşünüyorum. Onun için gayet heyecanlı ve mutluyum."

'BU YOLDA TUTKUYLA İLERLİYORUZ'

"Takım arkadaşlarımdan bazılarını tanıyordum, bazılarını ise burada tanıdım. Açıkçası hepsinin kaliteli oyuncular olduğunu söyleyebilirim. Hepimizin ortak bir hedefi var; şampiyonluk yolunda ilerlemek ve bu yolda da tutkuyla ilerliyoruz, birlikte oynuyoruz. Okan Hocamızla ilgili olarak ise, onunla daha önce tanışmadım ama şimdi tanışma fırsatına eriştim. Birbirimizi keşfediyoruz. O da bizimle zaman zaman Franızca konuşuyor. Onunla da aynı hedefler doğrultusunda ilerliyoruz."

Haberin Devamı

BERKAN KUTLU'YA SIKI TAKİP

Daha önce İtalyan ekiplerinin radarına giren Berkan Kutlu ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Daha önce Cremonose'nin istediği yıldız orta saha oyuncusunu; Spezia, Udinese ve Monza'nın takip ettiği belirtildi. Sarı-Kırmızılılar'ın, sezon sonunda gelebilecek teklifleri değerlendirebileceği bilgisine ulaşıldı.

BARIŞ ALPER'İ LAZIO İZLEYECEK

Bu sezon Okan Buruk'un kritik dönemlerde güvenip, formayı verdiği Barış Alper Yılmaz'a, İtalya Serie A'dan talip çıktı. Lazio'nun, 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunu takibe aldığı belirtildi. Yaşanan gelişmeler doğrultusunda Çizme ekibinin, genç oyuncuyu sezon sonuna kadar izleyeceği bildirildi. Barış Alper, bu sezon çıktığı 22 maçta 7 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

ZAKHARYAN İÇİN ŞARTLAR ZORLANACAK

Transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, üç isim üzerine yoğunlaşmıştı. Paulo Dybala, Angel Di Maria ve Arsen Zakharyan'ı isteyen Cim Bom'da, flaş gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray Yönetimi, Rusya'da Dinamo Moskova forması giyen Arsen Zakharyan'ı kadrosuna katmak için yoğunlaştı. Cim Bom, 5 Mart'ta sona erecek devre arası transfer döneminin sonuna kadar 19 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Daha önce 11+2 milyon Euro'luk teklif yapan Aslan, Rus futbolcu için şartları zorlayacak. On numaranın yanı sıra orta sahanın sağ ve sol bölgelerinde de forma giyebilen Zakharyan'ı, teknik de çok istiyor.

DI MARIA SEZON SONU

Sarı-Kırmızılılar'ın transfer listesinde bulunan bir diğer isim de Juventus'un yıldızı Angel Di Maria'ydı. Fakat yaşanan son gelişmeler doğrultusunda Zakharyan'a odaklanan Aslan, Di Maria'yı sezon sonunda bitirmeye çalışacak. Aynı şekilde Roma'da görev yapan Paulo Dybala'nın transferinin de yaz sezonuna sarkması bekleniyor.

Mauro Icardi'nin PSG Formasıyla En İyi Anları

YORUM YAZ